Colectia de Primavara-Vara 2016 este in mod clar intr-o etapa de schimbare. Tendintele incercate si testate intalnesc noi siluete care zguduie lumea modei. Din cele mai vechi timpuri, pana la nebunii ani ’70, Tamaris rememoreaza si reinterpreteaza curentul retro-chic intr-o maniera contemporana. Incaltamintea sport ofera o declaratie vibranta a modei: arata-ti culorile!

comunicat de presa

Pasiunea pentru incaltamintea sport

Incaltamintea sport reprezinta atractia de pe podium si se potriveste cel mai bine cu moda strazii. Ca urmare a succesului din sezonul toamna-iarna ’15, modelele de jogging si alergare au inceput un alt sezon de succes. In acest sens, noile modele au demonstrat ca moda este un joc fara reguli. Acest lucru se datoreaza din ce in ce mai mult granitei dintre sportivitate si moda strazii care se estompeaza tot mai mult. In timpul verii, pantofii trendy fara toc sunt combinati dupa dorinta cu fuste feminine, rochii vaporoase sau culottes, iar experimentarea culorilor este permisa.

Tamaris foloseste o gama extinsa de culori, aflandu-se la polul opus al monotoniei. Combinatiile luminoase de culoare, mixate cu aspecte metalice sau animal print, asigura un look contrastant si la moda. Cei care care gasesc lucrurile un pic prea colorate pot alege modelele monocromatice sau cele alb-negru. Confortul este asigurat de talpa ultra-light de inalta performanta si materiale precum plasa pentru aerisire si neoprenul. Noile modele ofera in avanpremiera cea mai recenta inovatie Tamaris: brantul moale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Talpa yoga ofera libertate de miscare si flexibilitate, contribuind la relaxarea si eliberarea tensiunii din picior.

TAMARIS: Culori

Pantofii sport din noua colectie sunt la fel de aprinsi precum culorile curcubeului. Blocurile de culoare domina modelele sport, pentru ca mixul neconventional de printuri, modelele si culorile complementare au dat tonul pentru aceste modele. Gasesti cu greu o combinatie care sa nu existe! Modelele monocromatice sau cele in alb-negru calmeaza un pic lucrurile. „Culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, care ofera profunzime trendului boem-chic.
Materiale

Trecand de la un aspect natural la un aspect tehnic: incaltamintea sport se concentreaza in mod clar pe mixul de materiale. De la metalic la neopren si la nylon - sunt folosite numeroase materiale tehnice.

Elemente cheie

Modelele sport raman elementul principal al colectiei. Cu toate acestea, datorita varietatii decoratiunilor, aceste modele se distanteaza de radacinile sport. Avand in vedere mixul de materiale neconventionale si aspectul neasteptat, casual este mixat din ce in ce mai mult cu couture. Ceea ce ramane sunt talpile testate de inalta performanta. In afara de silueta sportiva, forme suplimentare atrag atentia designerilor. Moda pantofilor se confrunta cu noi provocari datorita pantalonilor Marlene, evazati si celor de tip culottes.

Inovatii si forme

Cand vine vorba de calitate, in primul rand, Tamaris impresioneaza mai ales prin tehnologiile sale „feel-good”, dezvoltate special pentru femei si utilizate in diferite variante de incaltaminte. Modelelor incercate si testate, cum ar fi Anti-shock sau Touch It li se adauga brantul moale, similar covorasului de yoga. Acesta ofera libertate de miscare si flexibilitate, contribuind la relaxare si la eliberarea tensiunii.
• Anti-shock
• Touch it
• Talpi detasabile
• Branturi ergonomice pentru mersul pe jos fara oboseala
• Caracteristici/Detalii de piele pentru multe modele
• Talpi extrem de moi si usoare
• Noutate: Brantul moale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri