Concertul documentar vine pe marele ecran pe 12 aprilie in format Dolby Atmos, in sala Grand Ultra

Comunicat de presa

Grand Cinema & More va difuza in exclusivitate, in Romania, „Queen: A Night in Bohemia”, concertul legendar care a avut loc in anul 1975 la Hammersmith Odeon in Londra, reintegrat in formatul de sunet 5.1. Fanii uneia dintre cele mai iubite trupe a tuturor timpurilor, vor vedea in premiera si o arhiva care include interviuri cu cei patru membrii ai acesteia. Concertul documentar va putea fi urmarit pe data de 12 aprilie de la ora 20:00, pe marile ecrane, in sala Grand Ultra. Biletele sunt disponibile pentru rezervare si cumparare pe site-ul cinematografului: https://grandentertainment.ro/.

Concertul a fost filmat in Ajunul Craciunului, in Hammersmith Odeon din Londra si prezinta punctul culminant al celui mai plin an de evenimente al trupei. Concertul revolutionar a fost transmis live de catre BBC, iar printre piesele cantate se numara si Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive si Now I’m here. Totodata, in cadrul acestui concert a fost inregistrata pentru prima data una dintre cele mai cunoscute piese, clasica Bohemian Rhapsody. Prin acest concert, Queen a facut tranzitia de la o trupa incepatoare cu ambitii mari, la una dintre cele mai importante si apreciate trupe ale momentului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

“Ne bucuram ca seria evenimentelor alternative continua cu un spectacol exceptional, un concert documentar, care cu siguranta va trezi multa emotie printre fanii legendarei trupe Queen. Suntem si mai incantati de faptul ca de fiecare data reusim sa cream experiente memorabile spectatorilor nostri si ii asteptam pe toti fanii Queen sa se bucure un show amplificat de tehnologia audio revolutionara Dolby Atmos”, afirma Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Concertul documentar aduce in atentia publicului filmari nemaivazute in afara Marii Britanii, care prezinta inceputurile trupei din momentele in care cantau in diverse pub-uri sau prin campusurile universitatilor, pana in momentul in care au cucerit inimile si mintile fanilor cu ceea ce avea sa fie cea mai aclamata piesa a tuturor timpurilor, Bohemian Rhapsody.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

”Acest concert a fost foarte special pentru ca a fost pentru prima data cand am sustinut in direct la televizor un spectacol intreg, Spectacolul de Craciun. Calitatea acestuia dupa transferul in mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simteam se transmite publicului intr-un mod foarte autentic”, a declarat Brian May, membru al trupei Queen.

Este pentru prima data cand anii care au format trupa sunt prezentati publicului larg cu detalii amanuntite. Acest film nu este doar un concert, ci este povestea unica a trupei Queen spusa de insusi membrii sai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri