All Boutique a lansat colectiile speciale pentru primvara-vara acestui an printr-un eveniment intr-un spatiu casual, relaxat.

comunicat de presa

All Boutique a lansat colectiile speciale pentru primvara-vara acestui an printr-un eveniment intr-un spatiu casual, relaxat. Astfel, invitatii, jurnalisti si bloggeri pasionati de moda si beauty, au avut ocazia sa afle in premiera tendintele de primavara-vara ale colectiilor All Boutique si sa admire o serie de obiecte vestimentare ce vor fi disponibile in magazinul online.

Allboutique.ro este locul in care cumparatorii se intalnesc cu producatori locali extrem de talentati, ce produc in serii mici sau in editii limitate, designeri la inceput de drum, altii decat cei prezenti pe canalele de media si pe alte platforme online, destinate designerilor romani. Colectiile sezonului cald propun obiecte vestimentare la moda, dar si piese clasice, elegante, toate urmarind sloganul brandului “Pledoarie pentru produsul autentic romanesc”.

ME, MYSELF AND I

Colectia Me, Myself and I este dedicata femeilor de succes, ce isi doresc un look office diferit, cu un touch urban, gata sa atraga privirile tuturor. Din colectie nu lipsesc rochiile camasa in tonuri deschise sau rochiile negre, clasice, cu croieli si texturi fine.

LA POESIE D'HARMONIE

Geometria florilor de primavara se regaseste in aceasta colectie extrem de curajoasa si in tendinte. Manecile clopot si tonurile de culori magnifice vin impreuna pentru a crea un look special, in timp ce bluzele navy Poelle adauga un ton de feminitate.

THE WORLD IS NOT ENOUGH

Dedicata noptilor fermecatoare ale sezonului cald, colectia The World Is Not Enough confera acel look feeric chic, extrem de feminin si misterios. Rochiile cu maneci cu volane largi, imprimeurile ce amintesc de picturile suprarealiste, decolteurile rotunde si fustele usor evazate vor transforma un outfit banal intr-unul de poveste.

Definite prin conceptele de unicitate si exclusivitate, produsele, in majoritatea lor, nu se regasesc in alte magazine online sau offline, oferind o experienta unica femeilor care vor sa adopte un stil vestimentar diferit.
Parteneri oficiali ai evenimentului: Campari, Tudor.Personal Tailor, Events by Carmen Ionita, Techir, The House PR Agency, Robert Booth Studio, Narcis Virgiliu Photography.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri