26 Februarie 2016 publicat în Noutati 7 share-uri

Hainele sunt o parte importanta a imaginii si personalitatii noastre.

comunicat de presa

Silan Soft & Oils ofera o ingrijire fascinanta, printr-o formula noua cu uleiuri pretioase parfumate, in trei variante. Inpirat din ultimele tendinte din industria frumusetii, noua gama de balsamuri de la Silan face tesaturile hainelor mai fine, fiind o garantie ca acestea sunt ingrijite cu fiecare spalare.

Formula inovatoare a noului Silan Soft & Oils cu uleiuri pretioase parfumate ofera ingrijire si rasfat hainelor tale cu fiecare spalare, facand texturile mai moi si fine, avand un parfum care dureaza mai mult, garantand astfel o delectare a simturilor cu fiecare purtare. Ingredientele de inalta calitate sunt exclusiv folosite in binecunoscutele game Silan de la Henkel.

Cu cele trei variante de parfum disponibile, Silan Soft & Oils va face hainele pe cat de fine, pe atat de seducatoare. Gama premium va putea fi recunoscuta dupa cele trei culori – auriu, albastru si violet – intr-o sticla cu un design deosebit de atractiv, transparent, cu linii moderne care pun in evidenta lichidul transparent si te duc automat cu gandul la momente de rasfat nu doar pentru hainele tale, dar si pentru tine.

Silan Soft & Oils Gold captiveaza printr-un parfum natural cu note florale in combinatii pretioase – un parfum floral elegant cu note lemnoase, mosc si vanilie ce te invita sa explorezi lumea captivanta a Silan Soft & Oils.

Silan Soft & Oils Blue iti delecteaza simturile cu un parfum surprinzator de proaspat, o efervescenta de note predominant fructate de piersici, flori albe, trandafiri, echilibrate de note lemnoase si mosc care vor asigura un parfum seducator.

Silan Soft & Oils Violet surprinde prin parfumul fructat discret, cu mirosul catifelat al violetelor si alte note florale proaspete, energizat de parfumul piersicilor, cu note secundare de lemn, condimente si mosc care vor invalui hainele cu fiecare spalare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Gama este disponibila incepand cu februarie 2016 in magazinele din Romania.

Preturi recomandate:

750 ml: 8,5 lei

1,5 L: 14 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri