In acest sezon, prin COLECTIA DE ZIUA MAMEI 2016, PANDORA prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie si pentru afectiunea unica dintre o mama si copiii sai.

comunicat de presa:

Pentru a sarbatori Martisorul si Ziua Mamei, PANDORA a creat simboluri nepretuite pentru dragostea neconditionata: talismane minunate, finisate manual, in forma de inima, spre a fi purtate cu drag. In aceasta perioada speciala din an, mamele sunt celebrate pentru iubirea lor si sprijinul constant, precum si pentru inspiratia oferita zi de zi celor din jur.

Alege un altfel de Martisor si simte-te extraordinar primavara aceasta, combinand traditiile cu tendintele si exprimandu-ti sentimentele prin bijuteriile PANDORA purtate, realizate din materiale veritabile si pietre sclipitoare. Imbina si asorteaza talismanele colorate, inelele suprapuse, cerceii, colierele si pandantivele PANDORA, pentru a-ti exprima stilul si personalitatea.

In acest sezon, prin COLECTIA DE ZIUA MAMEI 2016, PANDORA prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie si pentru afectiunea unica dintre o mama si copiii sai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Legaturi de familie. Frumusetea simbolica a sentimentelor dintr-o familie si a legaturilor permanente dintre membrii acesteia este surprinsa in aceasta serie clasica si atragatoare. Sarbatorind iubirea neconditionata si durabila, noua colectie PANDORA prezinta un simbol atemporal al emotiei: nodul dragostei. Aceste designuri care cuprind nodul sunt formate din linii texturate si impletite, care ilustreaza legaturile stranse care tin laolalta familiile. Seria Legatura stralucitoare a dragostei include un inel, cercei si un colier cu pandantiv din argint 925, precum si un talisman din aur de 14k, toate impodobite cu zirconiu cubic transparent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri