Filmul Zootropolis este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit in format 3D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata.

comunicat de presa:

Metropola moderna a mamiferelor din Zootropolis este un oras ca nici un altul. Cuprinzand cartiere de locuinte precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezinta o incrucisare de rase, unde animale din fiecare mediu traiesc laolalta – un loc unde, indiferent ce esti, de la cel mai impunator elefant la cel mai mic soricel, poti deveni orice. Insa cand ofiterul incepator Judy Hopkins (vocea lui Ginnifer Goodwin) ajunge in oras, ea isi da seama ca a fi primul iepuras intr-o echipa de politie formata din animale mari si puternice nu e atat de usor. Hotarata sa-si dovedeasca valoarea, ea profita de ocazia de a rezolva un caz, chiar daca asta inseamna sa se asocieze cu vulpoiul sarlatan si bun de gura Nick Wilde (vocea lui Jason Bateman), pentru a deslusi misterul.

Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit in format 3D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Mostenirea Disney

In cei 92 de ani de istorie, Walt Disney Animation Studios a creat o mostenire legendara de filme cu animale vorbitoare – de la „Steamboat Willie”, scurtmetrajul de debut al lui Mickey Mouse, la „Bambi”, „Dumbo”, „Cartea Junglei”, „Robin Hood” si „Regele Leu”. Disney se intoarce in lumea animalelor cu cel de-al 55-lea film al studiourilor: „Zootropolis”. „Cu totii am crescut urmarind extraordinarele filme Disney cu animale, cufundandu-ne in acele lumi. Filmul meu preferat din copilarie a fost «Robin Hood» si am vrut sa onoram acea mostenire, dar intr-un abordare noua si diferita. Am inceput sa ne intrebam cum ar arata o metropola a mamiferelor daca ar fi creata de animale. Iar aceasta idee a fost extrem de interesanta pentru noi”, spune regizorul Byron Howard.

Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta? Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Cel mai mare star pop... din Zootropolis

Vedeta internationala Shakira isi imprumuta vocea premiata cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis. Shakira interpreteaza melodia originala a filmului, „Try Everything”, scrisa de artista Sia si duoul de compozitori Stargate. „Gazelle intruchipeaza cu adevarat spiritul orasului, unde oricine poate deveni orice. Mesajul ei este unul al sperantei, includerii, prieteniei si camaraderiei”, spune regizorul Rich Moore. „Sunt recunoscatoare ca am fost parte din acest proiect extraordinar. Filmul este minunat, amuzant, inteligent, antrenant si il lasa pe spectator cu un mesaj grozav si o inima plina de bucurie”, a declarat Shakira.

Animalele din Zootropolis

Compus din cartiere care celebreaza diferite culturi, Zootropolis este un oras ca nici un altul. Exista elegantul Sahara Square pentru animalele desertului, Tundratown pentru ursii polari si elani, caldurosul si umedul Rain Forest District, Little Rodentia pentru cele mai mici mamifere si Bunnyburrow pentru milioanele si milioanele de iepurasi. Zona de centru, Savanna Central, reprezinta locul unde o varietate importanta de mamifere din toate mediile se intalnesc.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară!

Producatorii filmului au conceput si au construit vasta si detaliata lume din Zootropolis, populand-o cu 64 de specii diferite de animale uimitoare din lumea reala, insa aceste animale vorbesc si poarta pantaloni. „Echipa a petrecut 18 luni doar cercetand animalele. Ne-am intalnit cu experti ai animalelor din intreaga lume si am calatorit peste 14.000 km in Kenya, Africa, pentru doua saptamani in care ne-am familiarizat profund cu personalitatea si comportamentul animalelor. Am vrut ca fiecare specie sa fie veridica si bazata pe purtarea lor reala”, spune producatorul Clark Spencer. Pe langa calatoria in Africa, echipa a petrecut timp la Regatul Animalelor de la Disney si la Parcul Animalelor Salbatice din San Diego, precum si intervievand mai multi experti si vizitand Muzeul de Istorie Naturala din Los Angeles County. „Am studiat modul in care interactioneaza in salbaticie, cum socializeaza si cum sunt construite comunitatile lor individuale in lumea naturala”, spune regizorul Byron Howard.

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

„Am constatat ca majoritatea animalelor, 90%, constituie prada, numai 10% fiind pradatori. Astfel ca, desi am crezut dintotdeauna ca pradatorii conduc regatul animalelor, acestia reprezinta, de fapt, minoritatea. Am vorbit cu antropologi si sociologi si am privit in urma la istoria umana – ori de cate ori am avut o majoritate si o minoritate, au aparut probleme sociale. Am observat ca animalele din toate speciile au tendinta de a sta alaturi de animale care li se aseamana, gasind refugiu si protectie in interiorul grupurilor lor individuale si evitand animalele care sunt diferite”, adauga Howard. Astfel, cercetarea i-a condus pe realizatorii filmului inspre o poveste care porneste de la stereotipuri si prejudecati. „Am folosit asteptarile publicului legate de anumite animale si relatiile dintre ele – iepurele si vulpea, leul si oaia – si le-am intors pe dos”, spune scenaristul Jim Reardon.

Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Cele 6 mari cartiere din Zootropolis

Pentru a crea Zootropolis, artistii designeri s-au inspirat de la orase precum New York si Londra, impletind peisaje urbane traditionale cu influente globale si elemente animale. Spre exemplu, in Tundratown exista domuri in forma de ceapa, amintind de arhitectura ruseasca, iar statia de tren din Zootropolis are o gradina tropicala interioara inspirata de statia de tren Atocha din Madrid, insa cu turnuri in forma de coarne. Avand un climat central apropiat de cel al Californiei de Sud, Zootropolis include zone climatice artificiale, pentru a putea acomoda o varietate de locuitori. Dupa cum spune designerul de productie David Goetz: „Ne-am intrebat cum putem pune tundra si desertul unul langa celalalt. Ei bine, raspunsul e simplu. Construiesti un perete masiv de aer conditionat care separa cele doua medii. La fel ca aparatele noastre de aer conditonat, o parte sufla aer rece, racorind Tundratown, iar cealalta parte sufla aer fierbinte, pentru a incalzi Sahara Square”.

Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri