Tehnica revolutionara a slow cooking-ului sau gatitul lent la foc mic este recunoscuta si apreciata la nivel international pentru beneficiile pe care le ofera: gustul care se dezvolta in timp, fragezimea alimentelor, nutrientii care se mentin in mancare, rezultand intotdeauna preparate sanatoase si mult mai savuroase. Aceasta modalitate de a prepara alimentele poate fi realizata in cel mai simplu mod cu ajutorul slow cooker-ului Crock-Pot, aparat electric de gatit care confera mancarurilor un plus de savoare si gust. Cu slow cooker-ul poti pregati foarte simplu retete delicioase, cu arome irezistibile, ale caror proprietati nutritive sunt pastrate in alimente.

Counicat de presa

Gatesti gustos si sanatos, in cel mai simplu mod, cu slow cooker-ul Crock-Pot!

Slow cooker-ul Crock-Pot este solutia perfecta pentru persoanele cu un stil de viata foarte activ

Nu trebuie sa fii bucatar profesionist ca sa gatesti mancaruri savuroase si nici sa petreci ore in sir in bucatarie. Doar adaugi ingredientele dorite in aparatul de gatit slow cooker, setezi functia de gatire, durata si Crock-Pot se ocupa de restul fara supraveghere. Te poti bucura de intreaga zi, iar pe seara, te poti delecta cu o mancare apetisanta, pregatita in casa. Poti pregati o gama larga de retete pline de savoare precum, ciorbe, supe, fripturi si feluri principale, aperitive, preparate vegetariene si deserturi delicioase.

Astfel, slow cooker-ul Crock-Pot este solutia ideala in bucatarie pentru a gati in cel mai simplu mod, gustos si sanatos. Aparatul electric Crock-Pot este un must-have in orice bucatarie pentru ca se potriveste perfect diverselor nevoi de a gati, precum si constrangerilor datorate lipsei timpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Mereu o alimentatie sanatoasa pentru tine si familia ta cu ajutorul Crock-Pot

Aceasta modalitate de a gati, slow cooking, permite pastrarea enzimelor si vitaminelor hidrosolubile, si limiteaza degradarea vitaminelor termolabile, asigurand astfel o alimentatie sanatoasa. Posibilitatea de a controla temperatura si timpul de preparare pentru pastrarea calitatii nutritive, prin tehnica de gatit slow cooking, sunt solutii pentru a gati in mod sanatos si pentru a economisi timpul petrecut in bucatarie.

Usurinta in utilizare

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din setarile de gatire High si Low si durata de functionare, iar la finalul programului obtii o mancare delicioasa si sanatoasa. Fiecare aparat de gatit este insotit de o carte de retete.

Slow cooker-ul are vasul de ceramica termica ce ajuta la omogenizarea temperaturii de gatire, facand ca aromele sa se intrepatrunda perfect. Este detasabil si in plus poate fi utilizat separat si in cuptor. Crock-Pot are si functie de mentinere la cald a preparatelor pentru a te bucura de o mancare calda cand te intorci de la serviciu.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Costuri reduse cu ajutorul aparatului de gatit Crock-Pot

Slow cooker-ul Crock-Pot are un consum redus de energie echivalent cu energia consumata de un bec. Aparatul de gatit electric este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, modele manuale si digitale, avand capacitati de preparare ce variaza de la 2 la 7 persoane.

In intreaga lume exista deja milioane de clienti Crock-Pot, aparatul fiind lider de piata in SUA, cu o istorie de peste 40 de ani si o multime de produse vandute.

Pentru mai multe detalii despre cum poti gati, in cel mai simplu mod, gustos si sanatos si pentru retete, acceseaza site-ul www.crockpot-romania.ro si pagina de Facebook Crock-Pot Slow Cooker.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri