Pentru a face fata tuturor solicitarilor si a se ridica la inaltimea celor mai exigente cereri, consultantii magazinului de bijuterii cu diamante 8 Jewellery au pregatit deja o selectie a celor mai pretioase martisoare.

Comunicat de presa

In ultimii ani, inainte de perioada dintre 1-8 martie, s-a remarcat din ce in ce mai clar dorinta romanilor de a descoperi propuneri noi si spectaculoase care sa inlocuiasca traditionalele martisoare. Astfel, pentru tot mai multi dintre consumatorii de lux, diamantele sau pietrele pretioase colorate sunt o optiune demna de luat in calcul, devenind prin insusi simbolistica lor, semnul legaturilor trainice, a aprecierii sincere si a bucuriei impartasite.

Fie ca sunt sau nu insotite de clasicul snur, care reprezinta unitatea contrariilor vara/iarna, caldura/frig, lumina/intuneric , bijuteriile din aur alb cu diamante de la 8 Jewellery sunt oricand o alegere inspirata pentru a darui un altfel de martisor. Si chiar daca majoritatea accesoriilor pretioase cumparate in aceasta perioada sunt in mare parte rezervate doamnelor si domnisoarelor pentru a celebra Ziua femeii sau a mamei, nici barbatii nu sunt neglijati. Cele care respecta obiceiul conform caruia de 1 martie domnii primesc martisoare, vor descoperi in magazinul 8 Jewellery din galeriile Grand Avenue din incinta hotelului Marriott, propuneri interesante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Campania #martisoarepretioase by 8 Jewellery se deruleaza incepand cu aceasta saptamana si va dura pana pe 8 martie, timp in care, toti care trec pragul magazinului, vor beneficia de consultanta privata si preturi speciale. Pentru a descoperi intreaga colectie 8 Jewellery, dar si piesele Crivelli Gioielli sau Damaso Martinez, acceseaza https://www.eight8.ro/

Propunerile 8 Jewellery pentru 1 si 8 martie

1. Din aur roz de 18 K si impletind diamantele albe de 0,21 CT cu pietrele de ametist de 1,97 CT, inelul Fedina semnat de Crivelli Gioielli e pur si simplu spectaculos. Consultantii 8 Jewellery ne invita sa privim dincolo de designul elegant si sa ne lasam inspirati de simbolistica ametistului, care reprezinta piatra spiritualitatii, dar si a succesului in afaceri.

Inel Fedina, Crivelli Gioielli, 1,950 euro

2. Imprumutandu-si numele de la unul dintre cele mai elegante sporturi, bratarile Tennis de la Crivelli Gioielli sunt extrem de fine si spectaculoase. Formate dintr-un aliniament de diamante si pietre pretioase (smaralde, safire sau rubine) montate in aur alb de 18 K, acestea adauga o nota glamour oricarei tinute. Fiind versatile, adorate de femeile de toate varstele si usor de mixat deopotriva cu haine sporty chic sau elegante, acestea surprind prin originalitatea design-ului, si sunt totodata una dintre cele mai rafinate idei de cadouri.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Bratari Tennis, Crivelli Gioielli, incepand cu 2,350 de euro

3. De-a lungul celor 20 de ani de existenta a casei de bijuterii 8 Jewellery, multi barbati au trecut pragul magazinului in cautarea inelului perfect de logodna. Consilierii 8 Jewellery au fost special pregatiti pentru astfel de momente. Asadar, indiferent ca domnii stiu exact ce vor sau dimpotriva, sunt emotionati si indecisi, aici, vor descoperi inelul potrivit. Disponibile in diverse marimi, inelele Solitaire de la Crivelli Gioielii transforma o cerere de casatorie intr-un moment magic.

Inel Solitaire, Crivelli Gioielli, incepand cu 1, 450 de euro

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul bijuteriilor de lux pe piata din Germania, casa de bijuterii 8 Jewellery e prezenta si in Romania, in magazinul din galeria The Grand Avenue din incinta hotelului Marriott. Pretioasele piese din colectia proprie se regasesc in Bucuresti alaturi de bijuterii din aur de 18 K cu diamante semnate de doua case internatioanale cu renume, Damaso Martinez si Crivelli Gioielli. Datorita diversitatii design-ului, creatiile disponibile in magazinul 8 Jewellery satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi, fie clasice sau moderne. Cerceii, inelele, colierele si bratarile penduleaza intre opulenta si discretie, intre minimalism si sculptural.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri