Conserva de ton n-ar trebui sa iti lipseasca din bucatarie, pentru ca o poti folosi intr-o sumedenie de retete simple, rapide si gustoase. Se poate dovedi un ajutor de nadejde atunci cand esti in pana de idei sau nu ai suficiente ingrediente in casa, fiind un aliment la indemana, cu un gust autentic.

Comunicat de presa

Iata cateva retete pe care le poti face cu o simpla conserva de ton:

Paste cu ton
Ingredientele pentru 4 portii sunt 300g ton la conserva, 250g paste, o ceapa rosie, o legatura de busuioc tocat marunt, 2 linguri capere, 2 linguri ulei de masline, 2 lingurite coaja rasa de lamaie, ½ lingurita sare si ¼ lingurita piper. Poti incerca conserva de ton Eva, care pastreaza gustul proaspat si original al produsului.
Fierbe pastele, apoi scurge-le bine pastrand doua linguri din apa in care au fiert. Amesteca-le cu restul ingredientelor si lichidul pastrat, condimenteaza cu sare si piper si serveste-le calde.
Adu bucataria italiana la tine acasa cu minim de efort!



Sendvis mexican cu ton
Pentru 2 portii ai nevoie de 180g ton din conservele Eva, 100g rosii tocate, cateva fire de coriandru, 3 linguri suc de lime, o ceapa rosie tocata marunt, 2 ardei iuti rosii curatati de seminte, sare si 2 chifle.
Scurge tonul bine si adauga rosiile, sucul de lime, coriandrul, ardeii iuti si ceapa. Amesteca, adauga sare si lasa la frigider timp de 10 minute.
Pune amestecul in cele doua chifle si obtine o gustare proaspata cat ai zice „ton”!

Castraveti umpluti cu ton, paste si legume
Pentru 6 portii ai nevoie de 3 castraveti mari, 200g conserva de ton Eva, 80g de paste melcisori, 1 morcov, 1 tulpina de telina tocata marunt, 80g maioneza, 2 linguri suc de lamaie, sare si piper.
Fierbe melcisorii, clateste-i apoi in apa rece si adauga pe rand tonul, morcovul dat pe razatoare, telina tocata marunt, maioneza, sucul de lamaie, sarea si piperul. Amesteca bine ingredientele si umple cu aceasta compozitie castravetii taiati pe jumatate si scobiti de miez.
Obtine un boost de energie cu un preparat simplu si sanatos!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri