Pizza Hut anunta oferta Pizza & Pasta Festival, prin care clientii pot comanda oricate pizza si paste isi doresc, pentru doar 21.90 lei.

comunicat de presa

Pizza Hut anunta oferta Pizza & Pasta Festival, prin care clientii pot comanda oricate pizza si paste isi doresc, pentru doar 21.90 lei. Pizza Festival este o oferta cu traditie in cadrul lantului de restaurante, noutatea adusa in acest an fiind introducerea in promotie a patru retete de paste, pentru toate gusturile.

„Cu oferta Festival acordam clientilor posibilitatea de a incerca o multime de retete de pizza, iar anul acesta am ales sa includem si pastele, pentru mai multa diversitate. La Pizza & Pasta Festival, fanii brandului se pot bucura de un meniu variat, de aceea invitatia noastra se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa incerce cat mai multe retete si sa petreca momente inedite alaturi de prieteni sau familie”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Tot in aceasta perioada, lantul de restaurante aduce si oferta free refill la racoritoarele in pahar de 0,33L. Astfel, clientii isi pot reumple paharul de cate ori doresc, pentru acelasi pret. Costul ofertei este de 5.90 lei si se aplica pentru bauturile din toata gama Coca-Cola.

Oferta Festival este disponibila pentru orice pizza mica din meniu, din categoriile Speciale, Favorite si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan, dar si pentru orice reteta de paste dintre Spaghetti Piccante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese si Penne Primavera.

Noua oferta a restaurantului Pizza Hut este individuala si poate fi comandata pana la finalul lunii martie, in toate restaurantele din tara, de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmariti pagina de Facebook a Pizza Hut Romania si www.pizzahut.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri