Catina este o adevarata vedeta in randul ingredientelor naturale cu beneficii importante pentru sanatate si una dintre minunatele daruri ale naturii.

Comunicat de presa

Fructele de catina sunt foarte bogate in vitamina C (360-2500 mg/100 gr) , ceea ce inseamna un aport de 4 pana la 100 de ori mai mare decat oricare alt fruct sau leguma si contine peste 60 de antioxidanti puternici care ajuta corpul sa lupte impotriva actiunii radicalilor liberi care pot deteriora si chiar distruge structura celulara, inclusiv cea a parului. Soarele, vantul, apa, poluantii – radicalii liberi sunt peste tot, iar parul tau este expus acestor factori agresivi in fiecare zi.

Noua gama de ingrijire a parului Schauma Catina ofera 100% vitalitate datorita extractului natural din fructe de catina, fiind bogata in antioxidanti si vitamina C care energizeaza si regenereaza parul lipsit de viata, de la radacini pana la varfuri, protejandu-l impotriva actiunii radicalilor liberi. Formula Schauma Catina revitalizeaza si fortifica parul stresat, ajutandu-l sa-si recapete sanatatea, puterea si elasticitatea naturala. Parul devine suplu, usor de pieptanat, cu un aspect sanatos, vizibil ingrijit si plin de stralucire.

Noua gama Schauma Catina pentru revitalizarea parului lipsit de viata este formata din sampon, balsam si balsam spray fara clatire.

- Sampon Schauma Catina, 400 ml, pret 11,49 lei – iar 250 ml, pret 8,89 lei
- Balsam Schauma Catina, 200 ml, pret 8,89 lei
- Balsam Spray fara clatire Schauma Catina, 200 ml, pret 11,49 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri