Always lanseaza astazi campania „Indrazneste sa incerci!”. Campania incurajeaza femeile din Romania sa iasa din zona de confort, sa isi invinga temerile, teama de esec sau rusine si sa indrazneasca sa faca alegerile potrivite, care le pot schimba viata in bine. Campania din acest an vine in continuarea demersului inceput in 2013, sub conceptul „Always sustine femeile active”, urmat de programul Always „5 Zile Fara Griji”, program realizat cu sustinerea unor specialisti si experti medicali renumiti.

comunicat de presa

Necesitatea acestor programe a fost evidentiata in urma unui studiu realizat in Romania, in 2011, care arata ca pana la 43% dintre femeile cu menstruatie alegeau sa foloseasca vata peste absorbant in zilele delicate. In acest sens, Always a pus in discutie problema femeilor care faceau zilnic o alegere care le genera o stare constanta de nesiguranta si de disconfort si care incuraja o viata traita cu stres si teama.

Absorbantul Always a fost creat pentru a functiona singur, fara vata deasupra, oferind protectie si siguranta, indiferent de stilul de viata. Ca un aliat de incredere, Always te protejeaza impotriva scurgerilor de pana la 5 ori mai bine decat absorbantul cu vata deasupra, astfel incat femeile sa poata fi cat de active isi doresc si sa-si traiasca viata la adevaratul lor potential, fara idei preconcepute si stres.

Programul Always din acest an, “ Indrazneste sa incerci” isi propune sa inspire femeile din Romania sa duca o viata activa, condusa mai degraba de curiozitate, curaj si indrazneala, in locul unei existente marcate de teama de esec si sentimentul de rusine.

Alis Anagnostakis, trainer si coach de dezvoltare personala, contribuie la demersul Always cu o serie de recomandari care sa ajute orice femeie sa indrazneasca sa incerce: ‘Frica este o emotie absolut fireasca atunci cand ne confruntam cu schimbari care ne scot din zona de confort. Deseori insa, fricile ne sunt amplificate de credinte limitative - acele convingeri vechi, care ne-au ajutat la un moment dat, dar care acum nu ne mai sunt de folos, ba chiar ne impiedica. Un scurt proces de introspectie ne-ar putea ajuta sa identificam si apoi sa schimbam convingerile limitative, ridicand astfel singure barierele in calea evolutiei personale.

Acest proces are cativa pasi:
1. Identifica convingerea limitativa care te impiedica astazi sa-ti atingi un obiectiv.
2. Intreaba-te ce beneficii ai din a pastra aceasta convingere.
3. Descopera in ce fel aceeasi convingere te impiedica.
4. Gaseste o noua convingere, in care poti crede autentic, care sa inglobeze avantajele vechii convingeri, insa fara dezavantajele pe care le-ai identificat.

Oana Cuzino, ambasador al campaniei, spune: „Pentru mine, faptul ca am facut parte dintr-o campanie cu un impact vizibil este o adevarata realizare. Raman alaturi de aceasta initiativa si anul acesta si imi propun sa inspir cat mai multe femei sa indrazneasca sa incerce mai des lucruri noi si sa se indeparteze treptat de zona lor de confort, care le tine cumva departe de un posibil esec, dar, in acelasi timp, limitandu-le cu siguranta ineditul din viata de zi cu zi. Pentru ca fiecare provocare pe care nici macar nu o luam in considerare este o poarta inchisa, un pas batut pe loc in calatoria catre implinirea noastra. Trebuie doar sa ne asiguram ca avem langa noi prieteni si aliati cu cele mai bune intentii, care sa ne protejeze de mici accidente neprevazute.”

Daca exista intrebari cu privire la modul de folosire al absorbantelor Always si cu privire la alegerea variantei corecte, expertii de pe pagina de Facebook NoiFetele va stau la dispozitie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri