Inceputul primaverii ne indeamna, an de an, sa ne aducem aminte cat de frumoase pot fi culorile naturii. Astfel, usor-usor, cautam culoarea pentru a inlocui gri-ul anotimpului rece si ne indreptam catre un machiaj in ton cu vremea mult-asteptata: proaspat, natural si care ne pune in valoare frumusetea!

Incepe primavara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima®! Gama Biotissima® make-up contine produse certificate bio, cu ingrediente organice, de la uleiuri organice de argan, porumb si caisa la apa organica de salcie si vitamina E. Acestea protejeaza sanatatea tenului tau si ii confera stralucirea si vitalitatea dorite.

Fondul de ten Biotissima® este solutia ideala pentru un ten uniform, care radiaza de sanatate. Textura cremoasa si usoara asigura o buna acoperire, mascand micile imperfectiuni, iar formula hranitoare protejeaza proprietatile naturale ale pielii. Rezultatul: un ten catifelat si stralucitor intreaga zi! Poarta nuantele viu-colorate ale primaverii pe chipul tau! Fardul de pleoape Biotissima® in nuante complementare este ideal atat pentru machiajul natural de zi, cat si pentru un machiaj deosebit, care iti intensifica privirea pentru o seara de neuitat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In plus, niciodata nu a fost mai simplu sa te machiezi ca o adevarata profesionista: setul de pensule pentru make-up de la Biotissima® contine 4 piese de baza, practice si comode, care te ajuta sa obtii un machiaj atragator, care dureaza. Setul include o pensula pentru aplicarea pudrei compacte, o pensula pentru blush, o pensula de blending pentru machiajul ochilor, care face posibila trecerea graduala de la o nuanta la alta pentru o finisare excelenta a machiajului, precum si o pensula pentru aplicarea fardului de pleoape.

Alte motive pentru care sa alegi produsele de make-up Biotissima®? Nimic mai simplu:

- Te bucuri de un ten corect hidratat, cu adevarat sanatos;

- Eviti alergiile care pot aparea in urma contactului cu anumite substante chimice pe care tenul nu le poate tolera;

- Concentratia de ingrediente active este mult mai ridicata in cosmeticele bio, ceea ce inseamna ca tenul si zona sensibila din jurul ochilor au parte de o ingrijire mai intensa si mai eficienta;

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

- Produsele sunt hipoalergenice, astfel incat le poti folosi fara griji chiar daca ai tenul sensibil sau daca esti insarcinata sau alaptezi.

Intampina primavara cu zambetul pe buze si traieste fiecare zi cu optimism si entuziasm, pentru un plus de frumusete care vine din interior!

Fondul de ten (49,98 lei), fardul de pleoape complementar (57,98 lei) si setul de pensule pentru machiaj (39,98 lei) Biotissima make-up sunt disponibile pe www.life-care.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri