Spune-mi de ce boala suferi si iti spun ce poti trata la Sovata Si ce sanse de vindecare si de reusita ai. Si aici ne referim la afectiuni de natura ginecologica.

comunicat de presa

Vrei sa faci copii si totusi nu iti iese? Nu te arunca direct la fertilizare in vitro si la tratamente complicate. Mai stai un pic si incearca la Sovata. Apa din Lacul Ursu e miraculoasa.

Iata ce tip de probleme ginecologice se pot vindeca prin tratamentele cu apa sarata si namol extrase din lac. Infertilitatea, bolile inflamatorii cronice pelvine, dereglarile de ciclu menstrual, starile postoperatorii in sfera genito-urinara pentru prevenirea instalarii aderentelor si refacerea functiei normale genito-urinare.

Efectele antiinflamatorii si hormonale ale namolului si apei sarate extrase din Lacul Ursu au inceput sa fie studiate sub supraveghere medicala inca din anii 1930. Incepand din anii 1945, s-au izolat substante cu efect hormonal din apa sarata. Astfel, exista valori inalte de estrogen si progesteron human-like. In prezent se stie ca acesti produsi hormonali provin din crustaceul de apa sarata Artemia salina, cat si din microflora lacului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Apa sarata hiperconcentrata si namolul sapropelic peloidogen extrase din Lacul Ursu au un efect pluristructural, sincron si de finete asupra aparatului genital feminin: efect antiinflamator, de stimulare hormonala si de relaxare a sistemului nervos.

Rata de succes in obtinerea sarcinilor la baza de tratament Danubius-Sovata este de 18,5%, pe un lot de cca 700 paciente, examinate in perioada 2013-2014. Aceste paciente au beneficiat numai de tratament natural cu apa sarata si namol extrase din Lacul Ursu, fara alte tratamente gen hormoni sintetici de stimulare sau alte interventii, dupa investigarea detaliata a cauzelor personale de infertilitate.

Si totusi cum functioneaza tratamentul? Acesta se desfasoara pe durata a doua saptamani si consta in irigatii vaginale cu apa sarata, tampoane vaginale cu namol, impachetari externe cu namol, bai sarate, electroterapie cu efect antinflamator. Tratamentul ginecologic include consultatie ginecologica, respectiv consiliere de specialitate pentru infertilitate de cuplu.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Te-am convins? Hai la Sovata.
Daca vrei sa aflii mai multe, da un click pe www.danubiushotels.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri