Este momentul sa incepi sa utilizezi un ser antirid. Intotdeauna va fi mai usor sa previi decat sa tratezi.

comunicat de presa

Este momentul sa incepi sa utilizezi un ser antirid. Intotdeauna va fi mai usor sa previi decat sa tratezi.

Fiind un amestec de uleiuri esentiale concentrate, bogate in Omega 3, 6 si 9 obtinute prin presare la rece, uleiul facial cu efect anti-aging SYNERGY are actiune intensa in regenerarea epidermica si reducerea vizibila a adancimii si numarului ridurilor.

Reda supletea, elasticitatea si luminozitatea pielii mature. Pielea va arata mai tanara si mai sanatoasa. Serul SYNERGY este indicat tuturor tipurilor de piele matura, chiar si celor mai sensibile.

Contine Ulei din samburi de strugure bogat in vitamina E, cu puternic efect antirid; Ulei de Onagra, supranumit si «La Primevere Du Soir», cu proprietati antirid, de revitalizare si rehidratare a pielii; Commipheroline pentru redarea fermitatii si volumului pielii subtiate si fragilizate; Ulei din seminte de Baobab - un bun emolient; Tego® Tumerone cu actiune antioxidanta semnificativa; Lipactive Inca Inchi - un ulei natural extras dintr-o planta peruana, extrem de eficient in combaterea ridurilor; Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) obtinut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziana, cu proprietati anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante si hidratante.

Pret recomandat in farmacii - 130 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri