Primavara a venit odata cu prezentarea in exclusivitate a noilor Colectii de Primavara-Vara 2016 de la PANDORA.

comunicat de presa:

Alaturi de reprezentanti ai industriei modei si ai presei de specialitate, la evenimentul de lansare Pandora au fost prezente vedetele Andreea Ibacka, Ilinca Vandici, Corina Caragea, Ioana Ginghina, Giulia Anghelescu, Bianca Ionita, Tily Niculae, Maria Radu, Alexia Talavutis, Oana Tache, Ioana Maria Moldovan, Oana Roman, Monica Iagar, Eli Roman, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Irina Mohora, Alexandra Badoi, Camelia Capitanu, Dana Savuica, Olivia Alexandra Nita, Ramona Solomon, Florentina Opris, Mihaela Cozmolici, Maria Andreea, Andrei Nourescu si Dorin Chiotea.

Lansarea colectiilor a avut loc la Galeria Galateca, intr-o atmosfera speciala, unde cei peste 120 de invitati au descoperit noile bijuterii feminine create de PANDORA: designuri moderne si rafinate, inspirate de unicitatea femeilor, de legaturile pretioase ale familiei, precum si de frumusetea florilor de primavara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Incepand din 1982 – odata cu deschiderea unui mic magazin de bijuterii in Copenhaga, Danemarca – PANDORA s-a dezvoltat constant si continuu, devenind unul dintre cele mai importante si mai iubite branduri de bijuterii din intreaga lume, recunoscut pentru produse de cea mai inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile.

Fiecare piesa PANDORA beneficiaza de grija si atentie la detalii, din momentul primei schite de design si pana cand bijuteria paraseste atelierul de productie. Iar rezultatul consta in extraordinara varietate de talismane, bratari, inele, cercei si coliere din Universul PANDORA – simboluri pentru momentele de neuitat ale vietii, perfecte pentru a exprima personalitatea si stilul fiecareii femei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri