De Valentine’s Day, LC Waikiki le ofera tuturor indragostitilor o gama larga de produse elegante, pe gustul si inima lor.

Comunicat de presa

La LC Waikiki, care intampina ziua de 14 Februarie cu combinatii vestimentare diverse, de la rochii rosii si romantice la bluze matasoase, este foarte usor sa gasesti un cadou care sa se potriveasca atat cu stilul tau, cat si cu cel al persoanei iubite.

LC Waikiki ofera o gama larga si variata de obiecte vestimentare pentru cupluri, iar toti cei care vor sa cucereasca inima persoanei iubite cu un cadou special in ziua de 14 Februarie gasesc in magazinele brandului numeroase optiuni elegante.

Rochia ideala si o geanta de mana pentru 14 Februarie…

Daca vrei sa recuceresti inima persoanei iubite nu doar prin gesturi tandre, ci si prin stilul vestimentar, in timpul unei intalniri la un film romantic sau la o cina, rochiile cu modele florale, piesele-cheie ale colectiilor LC Waikiki / exprima dragostea prin combinatiile de nuante de rosu. Pe langa completarea tinutei cu pantofii cu toc potriviti si gentile de mana din piele, in nuante de pastel, accesoriile de la LC Waikiki, in ton cu aceasta zi speciala, fac o impresie memorabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate A contat cine a zbierat mai tare Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Pentru barbatii care sunt la fel de eleganti ca partenerele lor…

Barbatii carora le place sa completeze stilul iubitelor prin darul pe care il cumpara, vor gasi numeroase camasi elegante la LC Waikiki. Iar pantalonii potriviti cu aceste camasi se diferentiaza prin nuantele matasoase de verde si albastru, transformand stilul casual intr-unul extrem de elegant, cu modele elegante, unice prin detalii. In plus fata de produsele subtiri din tricot, ideale pentru o cina romantica, puloverele cu modele in nuante de gri reprezinta alegerea perfecta pentru o plimbare in zilele reci. Cizmele din piele, elegante si potrivite pentru sezonul rece, sunt un cadou practic, pe care il poti oferi persoanei iubite.

Pentru a aduce un plus de eleganta atat stilului tau, cat si al persoanei iubite, LC Waikiki ofera si alte alternative pentru a atrage inimile indragostitilor de Valentine’s Day. Pe 14 Februarie, cuplurile sunt asteptate in magazinele LC Waikiki sa creeze combinatii de imbracaminte elegante pentru sezonul de iarna, LC Waikiki continuand sa stabileasca tendintele modei in Romania.

O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri