15 Ianuarie 2016 publicat în Noutati 9 share-uri

La sase sau opt sau doisprezece ani dupa Razboiul Civil, o trasura se prabuseste prin tinutul inghetat din Wyoming.

comunicat de presa:

Dupa doua premii Oscar castigate (Cel mai bun scenariu original pentru „Pulp Fiction” si „Django Unchained”) si nenumarate alte nominalizari, excentricul regizor american Quentin Tarantino revine in 2016 pe marile ecrane cu un nou western scris si regizat de el: „CEI OPT ODIOSI”. Filmul e presarat cu dialoguri amuzante si absurde, actiunea petrecandu-se in Wyoming, intr-o iarna geroasa, si facand din film un western autentic. Coloana sonora este produsa de legendarul Ennio Morricone, o colaborare pe care Tarantino si-a dorit-o din tot sufletul. De altfel, la Globurile de Aur 2016 care tocmai au avut loc, celebrul compozitor italian a fost premiat pentru „Cei opt odiosi” la categoria „Cea mai buna coloana sonora originala de film”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Filmul „Cei opt odiosi / The Hateful Eight” este distribuit de Forum Film Romania si are premiera pe 15 ianuarie 2016.

Nimeni de incredere

„Cei opt odiosi” – al optulea film al lui Quentin Tarantino – spune povestea unei intalniri fatidice intr-un han din statul american Wyoming. In plin viscol, opt personaje, fiecare cu un rol clar definit, se trezesc prinse intr-o panza deasa de tradari si amenintari, care le pune la indoiala abilitatea primara de a supravietui. Vanatorul de capete, calaul, confederatul, seriful, mexicanul, piticul, cowboy-ul si prizoniera sunt, de fapt, opt odiosi care nu s-ar da in laturi de la nimic, atat vreme cat isi asigura propria supravietuire. In stilul pur al lui Tarantino, premisa de la care pleaca filmul este ca nimeni nu poate fi de incredere si ca, la o adica, unul dintre ei ii poate omori pe ceilalti sapte.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Tarantino a mai colaborat in trecut cu majoritatea actorilor din noul sau film, singurele exceptii fiind Jennifer Jason Leigh si Demian Bichir. „Opt oameni diferiti, periculosi si odiosi. E clar ca va fi un joc amuzant pentru public sa poata empatiza cu vreunul dintre ei”, spune Samuel L. Jackson. Iar Walton Goggins completeaza: „E o poveste despre mincinosi si minciuni. E vorba despre oameni care vor sa isi traiasca viata mai departe, dar nu pot. Mai mult, e o poveste despre claustrofobie si despre care lucruri care nu se implinesc niciodata”.

Interactiune umana absoluta

Filmul „Cei opt odiosi” este produs de Richard N. Gladstein, Stacey Sher and Shannon McIntosh, cu care regizorul a mai lucrat si in trecut.

Richard N. Gladstein, de exemplu, a fost producatorul executiv la „Reservoir Dogs“, „Pulp Fiction” si „Jackie Brown”, iar cu Stacey Sher a lucrat la „Pulp Fiction” si “Django Unchained”. Gladstein spune ca cel mai tare l-au atras universalitatea povestii lui Tarantino si imprevizibilul personajelor. „In toate filmele lui Quentin Tarantino interactiunea umana este absoluta, la fel si drama. In «Cei opt odiosi», personajele sunt aruncate impreuna si li se testeaza principiile de viata si loialitatea”.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Stacey Sher considera ca filmul este o incursiune microscopica in interiorul conceptului de conditie umana, paradigma narativa care asigura o identificare usoara a spectatorilor cu personajele, de altfel odioase. In plus, mai spune ea, filmul surprinde excelent latura alunecoasa a fiecaruia si arata ca, de fapt, deciziile contextuale pe care le luam in viata tin de natura schimbatoare a increderii in ceilalti.

Tim Roth, care il joaca pe Oswaldo, calaul din Red Rock, spune ca unul dintre lucrurile cele mai bune la acest film, care rafineaza intreaga aventura, sunt dialogurile originale create de Quentin Tarantino. „Quentin e un scriitor nepereche. Replicile scrise de el iti vin manusa si dialogul e fluid ca matasea. E ca si cum scrie replicile gandindu-se la fiecare actor in parte”.

Sinopsis:

La sase sau opt sau doisprezece ani dupa Razboiul Civil, o trasura se prabuseste prin tinutul inghetat din Wyoming. Pasagerii – vanatorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) si prizoniera Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) – trebuie sa ajunga in orasul Red Rock. Pe drum ii intalnesc pe Maiorul Marquis Warren (Samuel L. Jackson) – un fost soldat unionist de culoare, ajuns un vanator de recompense cu o reputatie proasta – si pe Chris Mannix (Walton Goggins) – un renegat din sud, care pretinde ca este noul serif al orasului.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Pierzandu-se prin vijelie, Ruth, Domergue, Warren si Mannix cauta adapost la Minnie’s Haberdashery, un popas pentru trasuri dintr-o trecatoare montana. Cand ajung la Minnie’s, nu sunt intampinati de proprietar, ci de patru figuri nefamiliare. Bob (Demian Bichir) sta ascuns cu Oswaldo Mobray (Tim Roth), calaul din Red Rock, vacarul Joe Gage (Michael Madsen) si Generalul Confederat Sanford Smithers (Bruce Dern). Pe masura ce viscolul se inteteste peste trecatoare, lucrurile se complica.

Din distributia filmului „Cei opt odiosi” mai fac parte: Channing Tatum, James Parks, Dana Gourrier, Zoë Bell, Gene Jones, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark si Belinda Owino.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri