15 Ianuarie 2016 publicat în Noutati 13 share-uri

Diamantele sunt cele mai pure si pretioase cristale de pe Terra si, pe buna dreptate, femeile cu gusturi exigente si barbatii puternici sunt fascinati de ele. Bio Getika stie asta si de aceea a ales sa foloseasca praful de diamante in producerea gamei sale de cosmetice. Gama Diamant 3k, include creme de fata, de corp, de maini si demachiant pentru diverse varste si tipuri de ten.

comunicat de presa

Stresul oxidativ, poluarea, praful si alimentatia deficitara sunt doar cativa dintre factorii care afecteaza sanatatea tenului, iar acest lucru se vede, in primul rand, la exterior. Tenul devine tern, obosit, pielea pare usor lasata si lipsita de stralucire.

Un ten sanatos este un ten cu aspect luminos. El se intretine atat prin somn, nutritie, cat si cu ajutorul produselor cosmetice pe care le folosim. Produsele Bio Getika Diamant 3k sunt perfecte pentru atingerea si mentinerea unui ten sanatos, datorita prafului de diamant aflat in compozitia lor. Diamantul are cel mai mare indice de refractie a luminii, confera pielii un aspect luminos si ofera instantaneu un efect de lifting prin atenuarea ridurilor (daca ele exista). Este un filtru de protectie naturala impotriva radiatilor ultraviolete.

Produsele Bio Getika sunt complexe, ofera sanatate si frumusete pileii. Majoritatea produselor existente pe piata din Romania folosesc putine ingrediente active. Iar tenul, indiferent de varsta sau de genul utilizatorului, are nevoie de un complex de ingrediente pentru a fi luminos si a arata bine. Aici apare diferenta intre produsele Bio Getika si celelealte produse existente pe piata. Cremele Bio Getika au formule complexe, fiecare dintre ele contine multe substante active: coenzima Q10, colagen, acid hialuronic, vitaminele A, B5 (pantenol), C, E, F, in proportiile necesare fiecarui tip de ten si multe extracte naturale din albastrele, cicoare, unt de cacao, unt de shea, aloe vera, ulei de masline, s.a. Unele produse au in formula 20 de substante active pentru a asigura hidratare, elasticitate, catifelare in profunzine, fiind produse antiaging cu efect de durata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Produsele Bio Getika se comercializeaza in lantul de farmacii:
Remediavert: Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Ploiesti Shopping City;


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri