Brutariile Paul reintroduc in meniu colectia de croissante dulci si sarate, crocante la exterior si pufoase la interior, cu ingrediente pentru toate gusturile.

comunicat de presa

Brutariile Paul reintroduc in meniu colectia de croissante dulci si sarate, crocante la exterior si pufoase la interior, cu ingrediente pentru toate gusturile. Produsele sunt preparate dupa retete renumite frantuzesti ce pot fi consumate atat la micul dejun si pranz, cat si la ocaziile speciale din familie sau la birou.

Gurmanzii preparatelor de patiserie fina vor descoperi in gama Croissants sucrées (dulci) trei retete apetisante, cu crema de vanilie si zmeura, crema de ciocolata si alune sau crema de ciocolata, iar in gama Croissants salées (sarate) trei combinatii inedite: somon afumat, branza de capra si rosii deshidratate sau bacon si sote de ciuperci.

„Colectia extinsa de croissante a fost reintrodusa in meniul Paul in urma succesului editiei anterioare, cand clientii nostri au optat mult mai des pentru deliciosul croissant reinterpretat, fie pentru a servi un mic dejun autentic frantuzesc, fie pentru a-l savura langa un ceai sau o cafea buna.”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Brutariile Paul au pregatit si o oferta dedicata amatorilor de croissante: cei care achizitioneaza doua produse, il vor primi pe al treilea gratuit.

Colectia de croissante din gamele sucrées si salées este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti, Ploiesti si Cluj, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 16 februarie 2016. Mai multe detalii despre produse gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri