De cate ori nu ai visat la acel loc special, indepartat si plin de mister, unde ai vrea sa ajungi intr-o buna zi? Acum, Syoss, Fa si Schwarzkopf iti aduc frumusetea lumii la doi pasi prin noua campanie promotionala.

comunicat de presa

De cate ori nu ai visat la acel loc special, indepartat si plin de mister, unde ai vrea sa ajungi intr-o buna zi? Acum, Syoss, Fa si Schwarzkopf iti aduc frumusetea lumii la doi pasi prin noua campanie promotionala care te trimite in cele mai celebre si moderne metropole ale lumii, intr-o vacanta unica in viata.

Incepand cu luna ianuarie si pana pe 6 martie 2016, cumparand cel putin un produs Syoss, Fa sau Schwarzkopf sau Vademecum poti castiga una dintre cele 3 vacante pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro si Tokyo.

Acum ai sansa sa iti indeplinesti visul de a ajunge in celalalt colt al lumii, in destinatia care ti se potriveste. Poti sa alegi sa te bucuri de experientele senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, in ritmuri de samba.

Daca iubesti experientele cu stil, Syoss iti aduce o vacanta in Tokyo - capitala contrastelor si a modei, in care iau nastere toate trendurile lumii.

Daca esti o fire cosmopolita, poti sa te bucuri de o vacanta inedita in celebrul New York, orasul care nu doarme niciodata - destinatie oferita de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Cum poti participa:

1. Cumpara cel putin un produs (oricare) din gamele:

  • Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) si Vademecum pentru destinatia New York
  • Fa pentru destinatia Rio de Janeiro
  • Syoss pentru destinatia Tokyo

2. Inscrie-te pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 1808 cu numarul bonului de casa/numarul facturii, numele magazinului si destinatia corespunzatoare produselor cumparate.

3. Castiga una din cele 3 vacante pentru 2 persoane de 5 zile la New York, Rio de Janeiro si Tokyo prin tragere la sorti sau multe alte premii in magazinele partenere.

Pentru mai multe informatii, acceseaza: www.calatoresticuhenkel.ro

Campania Henkel Beauty Care se desfasoara in principalele hypermarket-uri si supermarket-uri din toata tara si magazine partenere selectionate pana pe 6 martie 2016.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri