22 Decembrie 2015 publicat în Noutati 2 share-uri

Iarna este un anotimp indragit, dar poate veni la pachet cu un tonus scazut si stari de oboseala. Daca esti tentat sa apelezi la cafea sau bauturi energizante din comert, mai gandeste-te o data! Mai bine redobandeste-ti vitalitatea cu o bautura naturala, hranitoare, cu efecte benefice pentru sanatate. Ofera-i corpului tau un boost de energie cu sucuri obtinute din fructe si legume, care sunt o sursa sigura de vitamine si minerale, o adevarata sursa de energie pentru organism.

Comunicat de presa

Iti propunem cateva bauturi naturale a caror preparare se realizeaza simplu si rapid cu ajutorul storcatorului de legume si fructe Infiny Press Revolution de la Tefal. Ultraeficient si elegant, Infiny Press Revolution garanteaza, prin metoda exceptionala de presare, un gust autentic si o textura fina si consistenta, transformand imediat ingredientele in preparate sanatoase si delicioase. Datorita melcului rotativ, Infiny Press Revolution exercita o presiune constanta si totusi usoara pentru a extrage tot sucul din fiecare ingredient. Mecanismul sau de rotatie lenta exercita o presiune usoara pentru a extrage tot ce este mai bun din toate tipurile de fructe, legume sau chiar verdeturi proaspete.

Infiny Press Revolution pastreaza nu numai aroma unica a fiecarui ingredient proaspat, ci si toti nutrientii sai. Datorita tehnologiei de stoarcere, extrage cu pana la 35 % mai mult suc, cu pana la 30 % mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi antioxidanti decat un storcator centrifugal traditional (test realizat de un laborator independent cu 1 kg de struguri pentru suc, 1 kg de portocale pentru vitamina C si 500 g pentru antioxidanti, in comparatie cu un storcator Tefal ZN65).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Sucurile verzi sunt unul dintre cele mai rapide mijloace de energizare, oferind corpului o cantitate mare de antioxidanti, vitamine si minerale intr-un timp record. Poti incerca o combinatie intre doua mere verzi, o jumatate de broccoli si o legatura de patrunjel.

Sucul de sfecla rosie este, de asemenea, un energizant plin de vitamine si minerale, pe care il poti combina cu cel de morcovi. Daca vrei, adauga si telina sau alte radacinoase, pentru ca tehnologia de presare a fructelor incorporata in Infiniy Press Revolution garanteaza o performanta exceptionala de stoarcere, chiar si pentru ingredientele dure sau fibroase.

Sucul de portocale cu ulei de in este o bautura exceptionala, bogata in potasiu, magneziu, acid folic si vitamine din complexul B, perfecte pentru energie, dar si omega 3, care ajuta la mentinerea unui nivel constant al glicemiei in sange. Ingredientele bauturii energizante sunt doua portocale, coaja rasa de la o portocala si o lingura de ulei de in.

De la combinatii simple, la retete complexe…creaza-ti sucuri, piureuri, smoothies si chiar sosuri, folosind oricare dintre cele 2 filtre din inox incluse in pachet. Descopera preparate delicioase in cartea de retete inclusa si bucura-te mereu de gustul unic al sucului proaspat bogat in vitamine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri