La inceput de sezon de Sarbatori, studioul Arthur Murray Bucuresti lanseaza gift-card-urile cu lectii de dans, prin intermediul carora oricine poate darui magia dansului celor dragi.

Gift-card-urile Arthur Murray cuprind cate 4 lectii private de dans in studioul Arthur Murray Bucuresti. Acestea sunt un cadou ideal atât pentru doamne, dar si pentru domni sau pentru cupluri, putand fi utilizate individual sau alaturi de partener.

  • “Oferind lectii de dans, nu oferi doar lectii de dans. Oferi, de fapt, o cale catre relaxare, catre o stare de bine, un plus de energie si buna dispozitie. Oferi toate beneficiile dansului, printr-un gift-card elegant” declara Cristina Ardelean, Director General Arthur Murray Romania.

Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou rafinat, care ofera o intreaga experienta placuta: invatarea dansurilor de societate, socializare, relaxare si eliminarea stresului.

Studioul de dans Arthur Murray

“Gift-card-urile au fost cerute tot mai des de studentii actuali ai studioului, care au descoperit beneficiile si pasiunea pentru dans si vor sa le impartaseasca si celor apropiati. Dansul poate fi practicat, dar poate fi si daruit si este intotdeauna un cadou surprinzator si apreciat. In Statele Unite, in studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studentii daruiesc in medie 1 gift card cu lectii de dans in fiecare sezon de Sarbatori, unei persoane dragi sau unui colaborator important”, adauga Cristina Ardelean.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti propune gift-card-urile cu lectii de dans nu doar persoanelor fizice, ci si companiilor, care pot oferi colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un cadou original. Datorita design-ului premium si elegant, ce reflecta filozofia si spatiul studioului Arthur Murray, gift card-ul este ideal atat drept cadou corporate, cat si personal, de Sarbatori sau la ocazii speciale.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungând sa semneze coregrafii in pelicule de referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri