Cea mai asteptata sarbatoare a anului isi face simtita prezenta, iar decoratiunile colorate din magazine, luminitele din oras sau colindele de la radio te indeamna sa pornesti in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

comunicat de presa

NIVEA iti vine in ajutor pentru a te bucura de sarbatori, oferind ingrijire celor dragi, cu patru cadouri speciale pentru mama, sora sau cea mai buna prietena!

Daruieste ingrijire pentru sora ta sau pentru cea mai buna prietena!

Fie ca alegi sa daruiesti un ten fara riduri cu ajutorul cadoului special NIVEA Q10 Crema de zi si lapte demachiant sau o piele hidratata si parfumata cu pachetul de sarbatori NIVEA Care, gelul de dus crema Harmony Time si deodorantul Fresh Flower, manifesta-ti grija fata de cei dragi in perioada Craciunului.

Daruieste zambete si o piele incredibil de frumoasa pentru mama ta!

Emotia deschiderii darurilor si zambetul de incantare sunt de nepretuit! Alege sa iti suprinzi mama cu cadoul special NIVEA Creme ce contine laptele de corp hidratant, gel de dus crema Creme Care si crema pentru maini NIVEA Creme pentru o piele intens hidratata. Cum un ten curat si luminos este dorinta oricarei femei, ofera in dar mamei tale cadoul special NIVEA Q10 Serum Pearls si Apa delicata de curatare 3in1 pentru toate tipurile de piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Alaturi de NIVEA, descopera tot ce-i mai frumos de Sarbatori: grija pentru cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri