10 Decembrie 2015 publicat în Noutati 2 share-uri

Astazi, Dan Cruceru a lansat www.taticool.eu, o platfoma inedita dedicata taticilor, celor care se lasa costumati in printi sau balauri, in loc sa stea la o bere cu baietii, barbatilor care citesc povesti pana adoarme toata casa, in loc sa mearga in cluburi.

Taticool.eu isi propune sa ajute parintii sa aleaga din noianul de informatii ceea ce se potriveste cel mai bine copiilor lor, prin furnizarea de informatii corecte si concrete, dar si de sfaturi si metode practice care, in plus, beneficiaza de amprenta experientelor dobandite de Dan Cruceru in practica zilnica de taticool.

"Taticool.eu este o sursa de informatii pertinente despre cresterea si dezvoltarea copiilor nostri si se adreseaza in principal taticilor si viitorilor tatici. Fetita mea Sophia este "vinovata" pentru nasterea acestui proiect.

De cand sunt tata am observat ca aveam nevoie de o multime de informatii pe care nu le gaseam tocmai usor, ceea ce m-a determinat sa demarez construirea acestei platfome”, explica Dan Cruceru.
In plus, Taticool.eu iti spune cum sa-ti distrezi copilul, unde sa il duci sa invete, dar si la cine sa apelezi cand are o urgenta.

Comunitatea TATICOOL contine un website- www.taticool.eu, o pagina de Facebook, o pagina de Instagram si un canal de YouTube dedicate si asociate temei.

TATICOOL E PENTRU TINE! FII TATICOOL! HAI IN COMUNITATE!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri