Filmul Bunul Dinozaur este dublat in limba romana pentru ca cei mai mici dintre prietenii lui Arlo sa poata lua parte pe de-a-ntregul la aventura.

comunicat de presa:

O prietenie nascuta intr-un context neasteptat, dar si o aventura care e, de fapt, si un proces de maturizare, sunt circumstantele in care ii cunoastem pe Arlo si Spot (Tar in romana), un apatozaur si un pusti. In “Bunul Dinozaur/The Good Dinosaur”, cea mai recenta productie Disney•Pixar, e vorba de genul acela de relatie dintre un baiat si cainele sau, numai ca in cazul de fata baiatul e un dinozaur si cainele e un baiat. Asta, insa, nu face decat sa creasca asteptarea, iar aventura filmului e pe masura.

De la bun inceput, il descoperim pe simpaticul si timidul Arlo, dinozaurul (apatozaur), in sanul familiei, alaturi de fratii sai. Parintii incearca sa ii dea un start in viata, sa ii starneasca gena de dinozaur neinfricat. Vocea mamei il insoteste din primele momente, iar pentru spectatorii din Romania, glasul mamei e de fapt vocea Elenei Lasconi, jurnalista si vedeta ProTV, ea insasi mama. In 2013, ea a castigat trofeul Masterchef-Proba Celebritatii, deci stie sa si gateasca excelent, ca orice mama.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau

Filmul “Bunul Dinozaur” este dublat in limba romana pentru ca cei mai mici dintre prietenii lui Arlo sa poata lua parte pe de-a-ntregul la aventura. Alaturi de vocea Elenei Lasconi, dau viata personajelor si alte vedete. Marian Ralea, simpaticul magician din anii ’90, un actor impecabil de teatru si film, intra in pielea Colectionarului, un dinozaur mai ciudat pe care Arlo il intalneste in vasta padure infricosatoare, de-a lungul calatoriei sale.

Arlo o cunoaste si pe simpatica Ramsey, o pustoaica dinozaur T-Rex, care prinde viata pe marele ecran de cinema datorita artistei Maria Radu, o vedeta spontana si entuziasta. Apoi da si de impunatorul ei tata, un T-Rex in adevaratul sens al cuvantului, mare, autoritar, cu o voce puternica (a actorului Zoltan Octavian Butuc) de care aproape ca ii e frica.

Arlo (vocea lui Radu Chirtan) intalneste pe lungul drum inapoi spre casa si multe alte personaje. Noroc cu ajutorul nepretuit al pustiului numit Tar, un baiat al pesterii. Calatoria si aventura implicita sunt doar niste pretexte pentru a spune o poveste despre prietenie, bunatate si maturizare, o poveste care emotioneaza spectatorii de orice varsta. Mai ales ca provocarile pe care le infrunta apatozaurul Arlo sunt metafore pentru provocarile din viata fiecaruia.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Filmul lansat de Disney•Pixar intra in cinematografe, in Romania, din 27 noiembrie si este produs de creatorii “In cautarea lui Nemo” si “Povestea Jucariilor” si regizat de Peter Sohn, fiind distribuit de Forum Film Romania, doar in varianta dublata, in format 3D.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri