Anul acesta, in ajun de Mos Nicolae, nu te mai chinui sa cureti si sa lustruiesti vechea pereche de ghete in care speri sa gasesti un cadou a doua zi! De ce sa nu-ti faci chiar tu un cadou, surprinzandu-l pe Mosu’ cu o noua pereche de ghete? Deichmann vine in intampinarea dorintelor tale prin colectia de toamna/iarna 2015, care iti ofera o sumedenie de modele dintre care poti alege!

comunict de presa

Ghetele Deichmann au un design clasic, dar incorporeaza detalii menite sa faca diferenta. Acestea au fost stilizate si bine definite pentru a atrage atentia si a captiva. Trasaturile clasice sunt imbinate frumos cu influentele sport. Se remarca in mod special talpile proeminente si profilurile voluminoase care imprima o senzatie de tineresc, nou, „trendy”.

Asadar ce mai astepti? Vino intr-unul din cele 74 de magazine Deichmann si cauta perechea potrivita pentru tine, la o calitate superioara si un pret avantajos. Poti fi sigur/a ca o pereche noua de ghete Deichmann te va face la fel de fericita ca atunci cand primesti un cadou de la Mos Nicolae. Pentru ca iubim pantofii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri