Floria in Strada, noua destinatie pentru flori si cadouri din Piata Dorobanti, a fost lansata oficial in seara de 26 noiembrie. La eveniment au participat persoane publice, vedete din media si showbiz, bloggeri si jurnalisti, alaturi de parteneri ai Floria si designerii ale caror obiecte sunt expuse in spatiul florariei.

Comunicat de Presa

Nume celebre precum Anca Serea, Dana Rogoz, Xonia, Tania Budi, Carmen Negoita, Maria Andrei, Ana Morodan, Raluca Badulescu sau Dragos Bucurenci au descoperit o florarie spatioasa, cu design contemporan si elegant, precum si un concept unic in Romania: flori si cadouri asortate, create de artisti locali.

Alaturi de flori, Floria In Strada propune, ca parte dintr-un demers de a sprijini talentul local, o selectie de carti scrise de autori romani contemporani, vinuri alese din cramele romanesti si obiecte de decor semnate de designeri romani de obiect. Toate acestea intra intr-un dialog cu florile si, impreuna cu acestea, compun cadoul ideal.

„Dupa ce am facut primul pas in offline in primavara, cu floraria de la Campineanu, am constatat ca ne dorim sa propunem romanilor nu doar o florarie alfel, ci mai mult decat o florarie. Asa ca am creat un concept pentru un spatiu premium, in care pe langa o multitudine de flori speciale, aranjamente, buchete sau flori in ghiveci, propunem si obiecte create de artisti locali” – declara Andreea Uceanu, Manager General al diviziei offline a Grupului Floria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Obiectele de decor prezentate la Floria In Strada sunt realizate de artisti precum Madalina Andronic (vaze unicat), Rosca’s (rame foto cu calitate muzeala), Patzaikin (vase inspirate de Delta Dunarii), Ubikubi (vaze You’ve got flowers), NoTime (ceas realizat manual), Maria Filipescu (bijuterii) sau Dana Rogoz (lumanare parfumata cu ravas Moon, Editie Limitata).

Cartile sunt semnate de scriitori contemporani precum Mircea Cartarescu, Neagu Dgiuvara, Liliana Nicolae si multi altii, in timp ce vinurile provin de la cramele romanesti premium. In cadrul evenimentului atentia tuturor a fost atrasa de buchetele si aranjamentele spectaculoase de flori, create de designeri floristi ai Floria In Strada.

Echipa de floristi a fost pregatita la standarde internationale, pentru a-si pune in valoarea creativitatea si talentul atat prin compozitiile realizate in florarie, cat si la evenimente personale sau corporate.Floria are o experienta de peste 5 ani, in realizarea de aranjamente si buchete, prin divizia sa online, Floria.ro, liderul pietei florariilor online. Prin deschiderea florariei – concept Floria In Strada, Floria propune clientilor o experienta premium la cumpararea de flori la un pret corect.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Stilul buchetelor Floria In Strada este contemporan, indraznet si intotdeauna remarcabil, acest lucru fiind validat atat de catre clienti, cat si prin statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri