Reteaua de farmacii DONA a lansat campania de iarna „Casa, dulce casa sanatoasa!”. Promovata atat prin intermediul canalelor TV, cat si prin materiale informative tiparite, distribuite in farmacii, campania isi propune sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor DONA, pe parcursul sezonului rece.

comunicat de presa

Pana pe 20 decembrie inclusiv, clientii fideli vor putea castiga instant unul dintre cele peste 30.000 de premii destinate confortului si sanatatii intregii familii. Alaturi de umidificatoarele de aer, atat de necesare in special iarna, la DONA mai pot fi castigate cani de filtrare a apei, salinizatoare, termo-higrometre si multe alte premii.

„Sezonul rece aduce cu sine mai multe schimbari, atat din punctul de vedere al conditiilor climatice, cat si al modului in care ne bucuram de timpul liber. Daca in vara trageam un semnal de alarma cu privire la nevoia tuturor de a petrece cat mai mult timp in aer liber, acum este momentul sa ii ajutam pe cei ce ne trec pragul sa profite la maximum de timpul petrecut, de voie, de nevoie, departe de natura. Si pentru ca acasa ne petrecem o buna parte a zilei, este foarte important sa ne asiguram un climat adecvat, placut si sanatos. Campania “Casa, dulce casa sanatoasa” este modul prin care dorim sa ii ajutam pe clientii nostri sa se adapteze mai usor la noul sezon, oferindu-le acces la un portofoliu complex de produse, multe premii utile si sanatoase. De asemenea, farmacistii nostri le stau la dispozitie cu sfaturi utile despre cum sa previna sau sa trateze afectiunile frecvente”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Campania se desfasoara in toate farmaciile DONA din tara, iar conditia pentru participare este utilizarea cardului de fidelitate la achizitionarea de produse in valoare de minimum 20 de lei. Participantii eligibili vor extrage un tichet surpriza care, daca este castigator, va indica premiul ce va fi oferit pe loc.

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.farmaciiledona.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri