Braun Face, primul aparat 2 in 1 care ofera epilare faciala si curatarea porilor in profunzime, adauga 3 perii noi portofoliului sau, oferind femeilor o abordare personalizata astfel incat ele sa preia controlul asupra rutinei de curatare a tenului si sa scape de imperfectiuni. Cu ajutorul periilor Extra Sensitive, Exfoliation si Beauty Sponge, alaturi de revolutionarul epilator de fata, obtinerea unui ten stralucitor nu a fost niciodata mai usoara.

comunicat de presa

O abordare personalizata pentru fiecare ten in parte

Cu totii stim ca un regim zilnic eficace de curatare a fetei joaca un rol esential in obtinerea unei straluciri perfecte, insa conform cercetarilor facute de Braun, o abordare personalizata este la fel de importanta, avand in vedere ca 84% dintre femei au spus ca pielea lor necesita ingrijire individualizata.

Expertul in tratamente faciale spune, “Pentru o piele radianta si sanatoasa, este vitala adoptarea unui regim eficace de curatare a fetei. Tenul fiecaruia este unic astfel ca o abordare personalizata este cea mai buna si de aceea sunt incantat ca Braun Face a introdus noile perii de infrumusetare - exista una pentru fiecare tip de piele si necesitate, transformand produsul intr-unul must-have!”

Revolutioneaza-ti ritualul de ingrijire a pielii

Epilatorul Braun Face si setul de perii de infrumusetare a tenului impun un standard de lux in ingrijirea pielii in 2014, lansand un aparat ultra-chic si rezistent la apa, care vine in intampinarea a doua nevoi esentiale de frumusete – indepartarea precisa a parului facial si curatarea profunda a porilor. Epilatorul de fata lucreaza usor la indepartarea parului nedorit, a firelor de 4 ori mai mici decat cele ce pot fi inlaturate cu ceara, in timp ce peria de curatare asigura o curatare profunda a porilor de 6 ori mai eficienta decat curatarea manuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Acum, cu un simplu schimb de capete, eficientul epilator devine o perie de infrumusetare la alegere – se adreseaza fiecarui tip de ingrijire a pielii si fiecarei nevoi. Testata de catre dermatologi, fiecare perie utilizeaza sute de micro-oscilatii pe minut pentru a aduna murdaria si a elimina celulele moarte ale pielii, in timp ce zeci de mii de filamente acopera fiecare pernuta de piele pentru a curata porii in intregime.

“Iubesc Braun Face si noile perii de infrumusetare intrucat este foarte important pentru mine sa detin controlul asupra rutinei mele de ingrijire. Pot schimba periile in functie de nevoile de curatare ale pielii mele astfel incat sa obtin o stralucire extraordinara a tenului. Utilizez mereu peria de exfoliere atunci cand sunt pe platou toata saptamana, iar tenul meu are nevoie de o curatare profunda a porilor pentru a-si recupera stralucirea naturala. De asemenea, sunt un mare fan al periei Beauty Sponge, fiind perfecta pentru aplicarea bazei – optiunile sunt nenumarate ” spune Jessica Alba.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Noile perii de infrumusetare Braun Face
• Peria Extra Sensitive: Pentru pielea delicata, uscata si sensibila, care necesita o atingere usoara. Ajutata de sutele de micro-oscilatii pe minut, firele lungi, moi si dense asigura un tratament de curatare usor, care este luxos si profund.

• Peria Exfoliation: Creata pentru a asigura o curatare in profunzime a porilor pentru un finisaj perfect. Peria este conceputa pentru utilizare saptamanala si combina fire mai scurte (8 mm) pentru curatare in profunzime si fire mai lungi (10 mm) pentru inlaturarea celulelor moarte lasand pielea fina si curata. Cele doua lungimi de filament ajuta la pastrarea bilutelor de gel pentru un tratament de exfoliere eficienta, ce este esential in regimul de curatare al unei femei.

• Beauty Sponge: Cu suprafata sa unica si spumoasa, buretele poate fi folosit pentru introducerea in piele a cremelor sau uleiurilor prin masaj. De asemenea, poate fi folosit si pentru aplicarea cosmeticelor precum baza pentru a ajuta chiar si tonul fetei pentru o baza perfecta.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

• Le vrei pe toate? Editia Bonus ofera cele 4 perii de rezerva intr-un singur pachet! Pentru superbele alegeri de ingrijire faciale zilnice, Editia Bonus include toate periile de curatare in colectia Braun Face – raspunzand la fiecare nevoie de ingrijire a pielii.

Alatura-te revolutiei personalizate a ingrijirii pielii cu Braun Face. De la o epilare precisa si usoara si o curatare in profunzime a porilor, la exfoliere esentiala si aplicarea cosmeticelor, stralucirea perfecta este la indemana.

Epilatorul facial Braun 2 in 1 este disponibil in magazine cu preturi incepand de la 247 RON, iar NOILE perii vor putea fi gasite in magazine incepand cu luna aprilie.
Pentru mai multe informatii despre portofoliul The Braun Face, va rugam sa vizitati www.braun.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri