Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, extinde gama Gerovital H3 Derma+ prof. Dr. Ana Aslan cu 8 produse noi destinate ingrijirii tenului, corpului si parului.

Comunicat de presa

Lansata in luna septembrie 2014, Gerovital H3 Derma+ este conceputa de specialistii Gerovital in colaborare cu experti in domeniul sanatatii pentru a raspunde la cel mai inalt nivel nevoilor speciale ale pielii si parului. Gerovital H3 Derma+ poarta emblema Pharmaceutical Concept si contine produse hipoalergenice, fara parabeni si coloranti, ce au la baza ingrediente unice si tehnologii avansate.

Cele 8 noi produse care completeaza gama Gerovital H3 Derma+, precum intreaga linie de dermatocosmetice, actioneaza dual la nivelul pielii, avand, pe langa rolul estetic, si pe cel de tratare sau accelerare a procesului de vindecare a anumitor afectiuni. Astfel, pentru ingrijirea pielii delicate a fetei, a fost creata Apa micelara care improspateaza tenul, asigurandu-i o demachiere blanda si reducand inflamatiile, precum si consecintele lor nedorite cum ar fi inrosirea sau durerea. De asemenea, Crema pentru piele cu roseata si scuame neutralizeaza petele rosii de piele descuamata specifice dermatitei seboreice, intarindu-i sistemul natural de aparare, iar elemente ca Extractul de salcie neagra indeparteaza eficient scuamele, redand aspectul sanatos al pielii. Crema anticuperozica hidratanta SPF 10 calmeaza iritatiile si senzatiile de disconfort, avand efect antiinflamator si ajutand inclusiv la mascarea rosetii. In plus, Untul shea si Uleiul Inca Omega din componenta sa emolieaza si protejeaza pielea impotriva variatiilor de temperatura si umiditate.

Vezi mai multe dermatocosmetice Gerovital in oferta online

Pentru ingrijirea corpului, gama se imbogateste cu doua produse noi, printre care Gelul de dus crema concentrata ce curata delicat pielea sensibila si uscata, asigurandu-i protectie si hidratare intensa, de lunga durata. Alaturi de acesta, Crema corp pentru piele uscata are efect emolient, calmand senzatiile de mancarime, imbunatatindu-i elasticitatea si contribuind la regenerarea rapida a pielii. Aceste produse pot fi folosite si de persoanele care sufera de psoriazis.

Pentru sanatatea scalpului si frumusetea parului au fost concepute doua noi dermatocosmetice: Samponul crema nutrireparator care reface parul in profunzime, hranind si intarind firul de par de la radacina pana la varf si Samponul sebocorector ce raspunde nevoilor parului gras, redandu-i vitalitatea si prospetimea. Mai mult, datorita formulei sale unice cu o concentratie foarte mare de argila naturala ce remineralizeaza firul de par, Samponul sebocorector creste intervalul de timp intre spalari.

Noutatea absoluta a gamei o constituie Crema pentru copii, dedicata ingrijirii si protectiei pielii sensibile din zona scutecului, a sugarilor si copiilor mici. Formularea sa delicata de tip emulsie o face ideala pentru pielea bebelusilor, asigurand formarea unui strat protector impermeabil de crema, ce se constituie ca o bariera fizica intre piele si scutec. Aplicata in strat generos, la fiecare schimbare a scutecelului, aceasta previne aparitia iritatiilor, calmand si reparand pielea sensibila.

Produsele romanesti Gerovital H3 Derma+ sunt disponibile consumatorilor la preturi accesibile in farmacii si pe site-ul companiei: Farmec.

Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri