Pe 14 noiembrie, „Plantam fapte bune in Romania” – initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat, creata de Asociatia EcoAssist din Bucuresti si sustinuta in comunicare de Sony Pictures Television Networks, prin proiectul CSR Imagineaza-ti asta! – a demarat cea mai ampla actiune de impadurire din Romania, pe baza de voluntariat: 9.000 voluntari au plantat peste 150.000 puieti in 14 judete, conform datelor preliminare.

Comunicat de presa

Ministerul Mediului Apelor si Padurilor a fost partenerul institutional al acestui demers amplu, prin care peste 150.000 copacei au fost plantati pe terenuri publice neproductive. Acestia vor fi ingrijiti pe o perioada mai multi ani, pana la atingerea maturitatii. 72.000 de puieti ramasi vor fi plantati in saptamana urmatoare, iar peste 800.000 de puieti din partea Ministerului Mediului, prin intermediul R.N.P. – ROMSILVA vor fi alocati pentru plantare in perioada urmatoare.

Alaturi de eforturile de impadurire cu voluntari din Romania, se adauga eforturile celor aproximativ 400 de voluntari din Republica Moldova, care, in Chisinau, localitatea Bubuieci, au plantat 10.000 puieti pe 5 hectare. De asemenea, in actiunile independente de plantare au fost implicati peste 300 de voluntari, ce au plantat peste 6.000 de puieti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

„Plantam fapte bune in Romania” a fost un proiect comunicat de AXN, prin initiativa globala Sony Imagineaza-ti asta! Campania internationala de CSR se desfasoara in reteaua proprie Sony Pictures Television Networks, in 177 tari, implicand telespectatorii in solutionarea unor probleme de mediu. Imagineaza-ti asta! aduce mesaje locale pe toate televiziunile Sony Pictures Television Networks: AXN, Sony Channel, Sony One, AXN Black, AXN White, Sony PIX HD, Sony SIX HD, AXN Sci-Fi, AXN Mystery, Animax, Sony Sci-Fi, Sony Movie Channel, Canal Sony, Crackle, SET, Turbo, getTV si CineSony. Desi globala, campania se concentreza pe subiecte locale, precum: reciclarea in Rusia si Italia, eliminarea utilizarii pungilor de plastic in Asia, eliminarea deseurilor in India, salvarea rinocerilor in Africa de Sud, horticultura urbana in America Latina si despaduririle in Romania.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Imagini de la actiunile din tara pot fi vizualizate pe pagina PFBRo pe Facebook.
Link catre proiectul local poate fi gasit aici: https://www.youtube.com/watch?v=WyuTUK9d-a0
Alatura-te conversatiei pe social media: #plantamfaptebune si #sptpicturethis


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri