Din 16 noiembrie, ii poti rasfata pe cei dragi cu preparatele si gustarile deosebite din gama Deluxe de la Lidl. Ofera eleganta si rafinament meselor de sarbatori, cu produse de lux la preturi accesibile, perfecte pentru meniurile festive atent gandite, dar si pentru gustari rapide, incropite in doar cateva minute.

Comunicat de presa

Descopera placerea unor experiente inedite, incercand delicatese Deluxe precum pateul de masline, sardele si capere in ulei (6.99 de lei), iaurturile irlandeze cu afine canadiene sau vanilie de Madagascar (4.79 de lei), sau specialitatile din pate de ficat (6.99 de lei).

Incearca o selectie nobila de salamuri (14.99 de lei), cu o specialitate obtinuta prin asocierea carnii de porc cu nucile braziliene, care prezinta cea mai ridicata sursa naturala de seleniu din lume. Sau poti opta pentru un salam preparat prin amestecul carnii de cerb cu untura si carne de porc, aromat cu ierburi salbatice.

Iubitorii de peste au parte de un aperitiv delicios in gama Deluxe: Carpaccio de ton afumat (14.99 de lei), din felii subtiri de ton cu inotatoare galbene, afumate si asezonate cu sare de mare. Bucura-te si de gustul special al inelelor de creveti (24.99 de lei), numai bune de savurat alaturi de sosurile incluse: un sos cocktail si un sos chili dulce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Adauga sos de mustar (3.79 de lei) retetelor tale si un fir din cea mai pura si naturala sare, de Himalaya (18.99 de lei), iar pentru bucate festive dintre cele mai delicioase opteaza pentru otetul balsamic premium (13.99 de lei) si uleiul de masline aromatizat (6.79 de lei) din gama Deluxe.

Pentru sarbatori cu si mai multa savoare, surprinde-i pe cei dragi cu o portie de risotto cu parmezan, stins cu sampanie, gata in doar 30 de minute. Pentru doua portii ai nevoie de 400 de grame de orez pentru risotto (7.79 de lei), 250 de grame de Parmigiano Reggiano (9.99 de lei/100 g) - maturat 30 de luni, supa, 50 de grame de unt, o ceapa mare, o legatura de patrunjel si 250 ml de sampanie. Foloseste untul cu sare de mare Camarague (9.79 de lei), care contine „Fleur de sel de Camarague”, o sare de mare din regiunea deltei Ronului, pentru a-i oferi o savoare aparte.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Leagăn pentru toată copilăria Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Primul pas este calirea cepei in unt, adauga uleiul si orezul, peste care torni sampania. Adauga apoi supa fierbinte, cate un polonic, pe rand, pana orezul ajunge la consistenta dorita. La final, cu focul stins, se pune tot parmezanul si untul. Se amesteca foarte bine si se serveste cu patrunjelul tocat marunt deasupra si cu multa pofta.

Inspira-te din catalogul Deluxe, disponibil din 16 noiembrie in toate magazinele Lidl din Romania, si organizeaza masa perfecta de Craciun in familie. Gateste cele mai delicioase bucate festive, dupa cele mai gustoase retete propuse de Lidl, precum creveti savurosi, garnisiti in orez, Camembert in crusta eleganta de seminte, sau ceafa de porc cu hribi si top de cartofi rasi.

Ofera-le celor dragi o masa plina de bucate delicioase, cu creveti in panada cu sos de chili (16.99 de lei) sau cocktail de fructe de mare (14.49 de lei). Poti opta si pentru bibilica intreaga (36.99 de lei), la care poti adauga o garnitura din mix de legume (6.99 de lei).

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Incununeaza masa cu gustul cuceritor al profiterolului (13.99 de lei) sau cu aroma delicata a unei felii de tiramisu (13.99 de lei). Imparte cu cei dragi cutia de praline umplute (12.99 de lei) si invita-i sa guste din prajitura cu branza si ciocolata (21.99 de lei).

Ofera un plus de magie meselor tale de sarbatori cu produsele Deluxe de la Lidl, disponibile in magazine din 16 noiembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri