Descopera frumusetea. Dove este diferit.

comunicat de presa:

Printre pregatirile caracteristice sezonului si organizarea surprizelor pentru cei dragi, nu uita sa iti acorzi timpul necesar pentru ritualul tau de frumusete. Descopera cea mai buna ingrijire pentru parul si pielea ta cu noile seturi cadou Dove, special create pentru finalul de an.
Descopera frumusetea. Dove este diferit.

DESCOPERA NOILE SETURI CADOU PENTRU INGRIJIREA PARULUI DOVE ADVANCED HAIR SERIES

Dove Oxygen Moisture Collection
Da viata parului fin!
Dove Oxygen Moisture. Hidratare + pana la 95% mai mult volum*

Samponul, balsamul si masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere, care iti ofera un plus de hidratare fara sa-ti incarce parul. Gama beneficiaza de tehnologia de ultima generatie: Oxyfusion. Ingredientele emoliente obisnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) si se depoziteaza pe suprafata firului de par, in timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile in apa si nu se depun pe suprafata firului de par. Astfel, parul se bucura in acelasi timp de hidratare in profunzime, dar si de elasticitate si volum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Se recomanda utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curatare, ingrijire si tratament) pentru o ingrijire exceptionala a parului fin si drept.

*utilizare sampon si balsam vs par cu sebum, fara volum

Setul Dove Oxygen Moisture include sampon, balsam, masca tratament si o cutie premium cadou.

Pret recomandat: 71.29 lei

Dove Youthful Vitality Collection
Descopera frumusetea parului revitalizat!
Dove Youthful Vitality. Hranire in profunzime + par cu aspect mai bogat*

Cu trecerea timpului, parul tau pierde din nutrientii esentiali, devenind uscat si fragil. Noua gama Dove Youthful Vitality are grija de nevoile parului matur, trateaza semnele devitalizarii, hranind parul in profunzime si conferindu-i un aspect mai bogat.*

Formulele speciale ale samponului si balsamului sunt completate de o inovatie in categoria produselor de ingrijire a parului, Dove Youthful Vitality BB cream – un produs multi-beneficiu, care ajuta la refacerea nivelului de nutrienti, la fortifierea si protejarea parului impotriva ruperii si il face usor de aranjat. Parul tau va fi matasos, revitalizat si puternic.

*utilizare sampon si balsam vs. par cu sebum, fara volum.
Setul Dove Youthful Vitality include sampon, balsam, BB Cream si o cutie premium cadou.

Pret recomandat: 71.27 lei

DESCOPERA CEA MAI BUNA INGRIJIRE DOVE PENTRU PIELEA TA PRINTR-O EXPERIENTA SPA MULTI-SENZORIALA

Colectiile Dove DermaSpa contin cea mai recenta inovatie in ingrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenti de hidratare esentiali obtinuti din uleiuri naturale) derivata din produsele pentru ingrijirea tenului.

Dove DermaSpa Goodness3 Collection
Dove DermaSpa Goodness3 Dove DermaSpa Goodness3 combina uleiurile omega extrase din catina cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care actioneaza chiar in interiorul celulelor pielii*, lasand pielea optim hidratata. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietatile de refacere a barierei de protectie a pielii, sunt infuzate in formula activa Dove pentru o textura a pielii catifelata, luminoasa si cu un aspect uniform. Gama este caracterizata de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nuca de cocos si mosc, cu note racoritoare de citrice, ghimbir energizant si mar, combinate cu un buchet sofisticat de frezie si frangipani.

*din stratum corneum

Setul Dove DermaSpa Goodness3 include lotiune de corp, crema de maini si o geanta eleganta cadou.

Pret recomandat: 32.33 lei

Dove DermaSpa Uplifted+ Collection

Gama Uplifted+ ofera hidratare si hranire in profunzime*, acestea fiind principalele elemente care ajuta la refacerea vizibila a elasticitatii si fermitatii pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidrateaza pielea printr-o actiune usoara de masaj, pentru a-i imbunatati fermitatea si elasticitatea. Produsele te imbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganti si castravete, improspatat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian si mosc dulce.

*din stratum corneum
Setul Dove DermaSpa Uplifted+ include lotiune de corp, roll-on pentru corp si o geanta eleganta cadou.

Pret recomandat: 55.46 lei

Dove Beauty Collection Complete Bag

Ritualul tau zilnic de frumusete poate incepe cu o experienta unica de rasfat cu gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing. Imbogatit cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ si spuma cremoasa si bogata, acesta iti invaluie pielea in catifelare si hidratare.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (stratum corneum), lasand-o catifelata si matasoasa.

Sapunul-crema Dove Beauty Cream este singurul sapun cu ¼ crema hidratanta care nu usuca pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atat pentru corp, cat si pentru fata. Avand o formula delicata si un pH neutru, Dove curata delicat pielea si mentine bariera naturala de protectie a pielii in stare optima, protejand-o astfel impotriva deshidratarii.

Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului si iti ofera 48h de protectie antiperspiranta eficienta. Bucura-te de o piele a subratului mai fina si catifelata cu deodorantul antiperspirant Dove Original.

Samponul Dove Intense Repair este special creat pentru parul degradat. Acesta are la baza tehnologia Fibre Actives™, ce repara firul de par din interior, si serul hidratant MicroMoisture, care ingrijeste si repara suprafata acestuia. Parul devine astfel mai rezistent, cu pana la de 5 ori mai putine varfuri despicate*.

*Sampon si balsam Intense Repair vs. sampon obisnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete contine si o geanta eleganta cadou.

Pret recomandat: 66.68 lei

Dove Silk Collection Complete Bag

Cu gelul de dus nutritiv Dove Silk Glow te bucuri de o piele luminoasa si fina ca matasea. Gratie tehnologiei Nutrium Moisture™, cu un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii, ai parte de o piele frumoasa, vizibil mai fina si catifelata, chiar dupa primul dus.

Deodorantul spray Dove Silk Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ofera protectie antiperspiranta eficienta 48h si ingrijeste delicat pielea subratului. Pentru o piele a subratului frumoasa si catifelata, alege Dove!

Sapunul-crema Dove Silk Oil Cream este singurul sapun cu ¼ crema hidratanta care nu usuca pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atat pentru corp, cat si pentru fata. Avand o formula delicata si un pH neutru, Dove curata delicat pielea si mentine bariera naturala de protectie a pielii in stare optima, protejand-o astfel impotriva deshidratarii.

Samponul si balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt special create pentru parul uscat, cu fire rebele. Gama are la baza complexul Nutri-Oils care este format dintr-un amestec special de uleiuri naturale de migdale si nuca de cocos ce hranesc parul uscat in profunzime.

Par frumos si usor de pieptanat!
Setul Dove Silk Collection Complete contine si o geanta eleganta cadou.

Pret recomandat: 65.14 lei

Dove Beauty Collection Essential Bag

Bucura-te de o piele mai fina si mai catifelata chiar dupa primul dus cu gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la baza formula revolutionara cu Nutrium MoistureTM care combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (stratum corneum), lasand-o catifelata si matasoasa.

Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului frumoasa cu deodorantul stick Dove Original! Formula cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului, lasand-o fina si catifelata!

Setul Dove Beauty Collection Essential contine si o geanta pentru cosmetice cadou.

Pret recomandat: 50.68 lei

Dove Pistachio Collection Bag

Bucura-te de o piele mai frumoasa in fiecare zi cu gelul de dus Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia. Cu extract de fistic si parfum fin de magnolie, gelul de dus te invaluie intr-o spuma cremoasa ce-ti rasfata simturile. Formula cu Nutrium MoistureTM, ce combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii, iti ingrijeste si iti hidrateaza pielea in profunzime, chiar in timpul dusului.
Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivita pentru toate tipurile de piele, contine extract de fistic si parfum fin de magnolie ce iti invaluie simturile. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat, hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (stratum corneum).

Descopera bucuria de a purta culorile care iti scot in evidenta frumusetea naturala! Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E este primul deodorant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori. Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului catifelata cu Dove Invisible Dry!

Setul Dove Pistachio Collection contine si o geanta pentru cosmetice cadou.

Pret recomandat: 50.68 lei

Dove Shea Butter Duo Collection

Bucura-te de o piele mai fina si mai catifelata chiar dupa primul dus cu gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla ce are la baza formula revolutionara cu Nutrium MoistureTM care combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii. Parfumul fin de vanilie iti ofera o senzatie de echilibru si te ajuta sa te bucuri de rasfat suprem in timpul dusului.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a lotiunii de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (stratum corneum), lasand-o catifelata, matasoasa si cu un miros placut. Potrivita pentru toate tipurile de piele, lotiunea de corp Dove contine unt de shea - un agent de hidratare puternic cu proprietati deosebite de vindecare a pielii.

Pret recomandat: 26.24 lei

Dove Coconut Duo Collection

Bucura-te de o piele mai fina si mai catifelata chiar dupa primul dus!
Ritualul tau zilnic de frumusete poate incepe cu o experientata sublima de rasfat cu gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals. Imbogatit cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, spuma cremoasa si parfum imbietor de iasomie acesta iti invaluie pielea in catifelare si iti ofera o stare placuta de relaxare.

Rasfata-ti pielea cu lotiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals, potrivita pentru toate tipurile de piele. Formula speciala cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat, hraneste pielea in profunzime (stratum corneum) si o lasa fina si placuta la atingere.

Pret recomandat: 26.24 lei

Dove Beauty Duo Collection

Poti avea o piele mai fina si mai catifelata chiar dupa primul dus cu gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la baza noua formula revolutionara cu Nutrium MoistureTM care combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii. Spuma cremoasa si bogata iti invaluie pielea in catifelare si rasfat.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Original cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului si iti ofera protectie antiperspiranta eficienta 48 de ore.

Pret recomandat: 25.71 lei

Dove Revitalize Duo Collection

Ritualul tau zilnic de frumusete poate incepe cu un dus revitalizant cu gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Revitalize. Formula revolutionara cu Nutrium Moisture™ combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii ce iti ofera cea mai eficienta hidratare Dove. Spuma cremoasa si bogata iti invaluie pielea in catifelare, iar parfumul de mandarine si flori de Tiaré iti ofera o senzatie de prospetime.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E este primul deodorant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori. Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului catifelata cu deodorantul Dove Invisible Dry!

Pret recomandat: 25.71 lei

Dove Almond Duo Collection

Bucura-te de o experienta sublima de rasfat cu gelul de dus nutritiv Dove Purely PamperingAlmond Cream with Hibiscus. Formula revolutionara cu Nutrium Moisture™ combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii ce iti ofera cea mai eficienta hidratare Dove. Spuma cremoasa si bogata iti invaluie pielea in catifelare, iar parfumul linistitor de hibiscus iti ofera o stare placuta de armonie.

Bucura-te de o piele a subratului fina si o senzatie de catifelare ce dureaza intreaga zi cu deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft! Formula cu ¼ crema hidratanta si acorduri aromatice subtile de pudra ingrijeste pielea subratului. Aromele de frezie si bujor, completate armonios de notele de ambra, lemn de santal si mosc, contureaza un parfum delicat si suav.

Pret recomandat: 25.71 lei

Dove Exfoliating Duo Collection

Bucura-te de o piele mai fina si mai catifelata chiar dupa primul dus cu gelul de dus nutritiv Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii. Gelul de dus are la baza formula revolutionara cu Nutrium MoistureTM care combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii.

Sapunul-crema Dove Gentle Exfoliating este singurul sapun cu ¼ crema hidratanta care nu usuca pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atat pentru corp, cat si pentru fata. Avand o formula delicata si un pH neutru, Dove curata delicat pielea si mentine bariera naturala de protectie a pielii in stare optima, protejand-o astfel impotriva deshidratarii.

Pachetul Dove Exfoliating Duo Collection include si floare de dus cadou.

Pret recomandat: 18.27 lei

Dove Restore Duo Collection

Bucura-te de o piele mai fina si mai catifelata inca de la prima utilizare cu gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore cu parfum proaspat de smochine si flori de portocal. Gelul de dus are la baza formula revolutionara cu Nutrium MoistureTM care combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii.

Sapunul-crema Dove Beauty Cream Restore este singurul sapun cu ¼ crema hidratanta care nu usuca pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atat pentru corp, cat si pentru fata. Avand o formula delicata si un pH neutru, Dove curata delicat pielea si mentine bariera naturala de protectie a pielii in stare optima, protejand-o astfel impotriva deshidratarii.

Pachetul Dove Restore Duo Collection include si floare de dus cadou.

Pret recomandat: 18.27 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri