Membrii familiei Second Cup, cu o experienta de 40 de ani in prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea.

comunicat de presa

Cele mai bune sortimente de cafea va asteapta, incepand cu 13 noiembrie 2015, ora 11.00 chiar la Universitate, in noua locatie Second Cup.

Membrii familiei Second Cup, cu o experienta de 40 de ani in prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea.. de data aceasta mult mai aproape de dumneavoastra, chiar vis-a-vis de Universitate.

Astfel, pe 13 noiembrie, ora 11.00 sunteti invitati sa gustati sortimente de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, precum si o serie de bauturi speciale (ceaiuri, siropuri), in acorduri armonioase de pian.

Second Cup Universitate – prietenie, simplitate, armonie

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povesti despre iubire, dar si despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar si in sufletele oamenilor odata cu istoria fiecarui popor. Odata cu fiecare dimineata din viata unei familii. In timp ce s-au scris poezii, povesti, opere muzicale, scrisori catre parinti.

Dar mai mult decat atat, momentul in care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp pretios pentru ei, pentru cei la care tin, pentru partenerii alaturi de care materializeaza vise. Inseamna prietenie, simplitate, armonie. Bucuria de a te revigora, dar te a te linisti in acelasi timp. Efect stimulant, dar si placerea unei savori unice.

Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reaseaza in inimile clientilor cu fiecare bob de cafea macinat, cu fiecare legenda scrisa in cestile de ceai. Second Cup readuce cetatenilor din Bucuresti, exact in centrul capitalei, armonia perfecta intre simplitate si modernitate.

Pentru ca majoritatea artistilor au fost indragostiti de cafea, pentru ca compozitorul Bach i-a dedicat cele mai frumoase combinatii de note muzicale prin "Cantata Cafelei", pentru ca in fiecare moment petrecut la Second Cup puteti regasi sublimul relatiilor de prietenie si de familiaritate, pe 13 noiembrie, ora 11.00, in timp ce beti cafea, aveti posibilitatea sa ascultati melodii celebre cantate la pian.

Intr-un decor nou si reacreativ, am vrea sa ne cunoastem mai bine si sa deveniti parte din familia Second Cup.

Toate cafelele Second Cup beneficiaza de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri