Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. In fata schimbarilor meteo, dar si a abundentei de virusuri si viroze, ne putem simti obositi, slabiti, fara vlaga, semn ca organismului ii lipsesc anumite substante care il aparau in fata acestor factori.

Comunicat de presa

Din grija fata de fiecare dintre noi, Vavian Pharma lanseaza gama Ultra, cu 4 produse premium, menite sa sustina sistemul imunitar si sanatatea noastra, prin aportul de vitamine esentiale organismului.

Ultra Vitamina B Complex- include toate cele 8 vitamine B esentiale in procesele fiziologice din organism: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), piridoxina (B6), acidul folic (B9), ciancobalamina (B12), acidul pantotenic (B5) si biotina (B7). Complexul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar, sistemului circulator si al inimii, sistemului nervos,dar si la eliberarea de energie.

Ultra Vitamina C- vitamina C cu eliberare prelungita si bioflavonoide din citrice adaugate pentru absorbtie si eficienta maxima. Este indicata in specialpentru stimularea sistemului imunitar, de la primele semne de raceala sau gripa, dar si persoanelor care fac sport, persoanelor peste 50ani, celor care au un stil de viata dezordonat, fumatorilor activi sau pasivi, vegetarieni si vegani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Ultra Vitamina Din doza optima pentru sanatate 1000UI per tb - deficitul de vitamina D afecteaza aproximatix 30% din populatia Romaniei. Produsul este recomandat persoanelor varstnice (modificarile din structura pielii aparute in urma imbatranirii determina scaderea sintezei de vitamina D), persoanelor cu ten mai inchis, dar si celor cu simptomele: rezistenta scazuta la infectii, dureri osoase, afectiuni tiroidiene,obezitate, diabet zaharat tip 2 refractare la tratament si dieta.

Ultra Magneziu - esential in buna functionare a peste 300 enzime din organism - este indicat in special pentru:persoane cu stil de viata dezordonat, care se simt obosite sau cu un dezechilibru emotional, persoane peste 50 ani, cu hipertensiune arteriala, afectiuni cardiace, diabet zaharat, osteoporoza, boli psihice, afectiuni neuromusculare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri