6 Noiembrie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Din 9 noiembrie, pregateste-te pentru cele mai frumoase aventuri pe partie si nu numai, cu colectia de distractie in zapada de la Lidl. Intampina iarna cu cele mai calduroase articole de imbracaminte si accesorii speciale pentru schi si snowboard.

Comunicat de presa

Cucereste partia cu echipamentul de schi de la Lidl, rezistent la apa si murdarie datorita finisajului BIONIC FINISH® ECO. Alege jacheta de schi (139 de lei), dotata cu buzunar pentru legitimatia de schi, buzunar pentru ochelarii de schi si banda antialunecare, alaturi de pantalonii de schi (99.99 de lei), reglabili in largime si cu protectie practica antizapada.

Bucura-te de confortul oferit de echipamentul functional de schi, cu pantalonii functionali (49.99 de lei), cu benzi de echilibrare a temperaturii si aerisire la articulatia genunchiului. Adauga si bluza functionala (59.99 de lei), ce ofera izolatie 3D atat la coate si umeri, cat si in zona abdomenului.

Protejeaza-ti mainile de frig cu manusile de schi (34.99 de lei), dotate cu tehnologia Thinsulate, care asigura o izolare termica optima datorita densitatii crescute de fibre, spatiile dintre acestea permitand transferul termic si al umiditatii pentru un confort sporit. Manusile sunt rezistente la vant si apa, iar suprafata palmei este intarita, pentru a te proteja impotriva marginilor ascutite ale schiurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

Infrunta partia in siguranta cu casca de schi si snowboard (119 lei), foarte usoara si stabila, datorita constructiei cu mulaj dublu. Aceasta are un design adecvat ochelarilor de schi (39.99 de lei), ce au lentile sferice pentru o vizibilitate nedistorsionata si lentila interioara cu acoperire antiaburire. In plus, pentru o circulare optima a aerului, acestia au fost dotati cu orificii de aerisire. Adauga echipamentului cagula pentru casca (12.99 de lei) si esti pregatit de coborare.

Pentru un plus de siguranta, alege protectia de spate pentru schi (129 de lei), optima si pentru cei care prefera snowboard-ul, dar si pentru mersul pe motocicleta. Aceasta ofera un nivel ridicat de confort si mobilitate completa, datorita croielii pe langa corp, fiind dotata cu o curea elastica lata pentru talie, si cu inchidere cu arici pentru o forma perfecta.

Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Tinuta de schi este intregita de o pereche de sosete (24.99 de lei), captusite in puncte esentiale pentru a-ti oferi confortul necesar coborarilor pe partie. Mai mult, caciula sport (34.99 de lei) si gulerul din fleece (12.99 de lei) te vor apara de frig.

Si copiii pot incepe distractia pe schiuri, cu noua colectie pentru cei mici, disponibila in magazinele Lidl din 19 noiembrie. Pantaloni de schi (59.99 de lei), jachete (79.99 de lei) si diverse accesorii colorate, din materiale rezistente la vant si apa, ii astepta pe juniori pentru a-si crea echipamentul perfect pentru sporturile de iarna. Ofera protectie copiilor si alege casca de schi si snowboard (99.99 de lei), foarte usoara si stabila.

Adauga confort si siguranta aventurilor tale la munte cu setul de crampoane (19.99 de lei) si cu setul de branturi cu incalzire (119 lei) si fii gata pentru fiecare zi de schi cu uscatorul de pantofi si manusi (29.99 de lei), pe care le vei gasi in magazinele Lidl din 30 noiembrie.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Incepand cu 9 noiembrie, pregateste-te pentru partie cu echipamentele de calitate la cel mai bun pret de la Lidl!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri