Noua aplicatie si noile periute SmartSeries valorifica puterea personalizarii pentru o curatare superioara a dintilor, in fiecare zi.

Oral-B deschide portile unei noi ere in igiena orala prin oferirea de mijloace inovative si tehnologii moderne care sa ajute consumatorii sa-si creeze o rutina de ingrijire orala personalizata. Luna octombrie 2015 este martora lansarii noilor periute de dinti electrice SmartSeries, cu tehnologia revolutionara ce permite conectarea acestora la o aplicatie speciala – promitând consumatorilor optiunea personalizarii rutinei zilnice de ingrijire orala, astfel incât acestia sa beneficieze de o curatare superioara* a dintilor, in fiecare zi.

Periuta de dinti electrica Oral-B SmartSeries este prima periuta din lume care se poate conecta prin Bluetooth, stabilind o conexiune cu smartphone-ul tau. Acum, aceasta conexiune este completata de o noua aplicatie, ce ofera consumatorilor feedback in timp real si indicatii de periaj ce pot fi ajustate de medicii dentisti. Aceasta noua aplicatie inovatoare promite o experienta de periaj personalizata, permitând consumatorilor sa isi adapteze rutina de ingrijire orala pentru a se potrivi nevoilor si dorintelor fiecaruia. Periuta electrica SmartSeries este, de asemenea, echipata cu un cronometru, un senzor de presiune si un capat de periaj CrossAction inspirat din instrumentele profesionale, ce are o actiune de curatare superioara 3D dovedita clinic, inlaturând cu pâna la 100% mai multa placa bacteriana decât o periuta manuala obisnuita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Atentia acordata personalizarii se datoreaza popularizarii acestei directii in fiecare aspect al vietii noastre – in special in dieta, sanatate si fitness. Mentalitatea „ce e bun pentru unul, e bun pentru toti” nu mai este un model acceptabil pe masura ce abordam regimuri de fitness si antrenament dezvoltate special pentru stilul de viata, vârsta si chiar sanatatea mentala a fiecaruia. Pâna si dietele noastre trec printr-un proces de personalizare, având in vedere ca incepem din ce in ce mai mult sa avem in vedere alimente si nutrienti ce reactioneaza corect cu bacteriile unice ale sistemului nostru digestiv.

„Personalizarea devine o parte esentiala a vietii noastre si poate aduce beneficii nebanuite când este aplicata igienei orale”, spune Anel Moschou, brand manager Oral-B South-East Europe. „Oral-B intelege ca dantura fiecaruia dintre noi este unica si mai mult, aceasta trece prin schimbari importante pe parcursul vietii. Noul nostru produs revolutionar este dezvoltat pentru a ajuta consumatorii sa profite de posibilitatea personalizarii pentru a aborda anumite probleme – astfel incât sa poata acorda mai multa atentie sanatatii orale.”

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

„Aceasta combinatie de tehnologie si instrumente inovatoare anunta timpuri interesante pentru igiena orala, intrucât atât utilizatorii cât si medicul dentist sunt capabili sa personalizeze rutina de ingrijire pentru rezolvarea problemelor individuale de sanatate orala”, spune medicul dentist Florin Lazarescu, presedinte al Societatii Europene de Cosmetica Dentara. „Periuta electrica SmartSeries si noua tehnologie de conectare prin aplicatie ofera o optiune unica pentru personalizarea igienei orale si o curatare superioara a dintilor”.

Ca lider in inovatiile aduse ingrijirii orale, Oral-B cauta permanent noi modalitati de a imbunatati sanatatea orala a consumatorilor sai. Cu aceasta noua doza de atentie indreptata asupra personalizarii, Oral-B conduce o revolutie in domeniul igienei orale – ajutând consumatorii sa isi creeze rutina de ingrijire care li se potriveste. Mai mult, pot fi siguri ca beneficiaza de o curatare performanta, in fiecare zi.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan


Foto homepage: Flickr/ Mateus Lunardi Dutra


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri