1 Octombrie 2015 publicat în Noutati 3 share-uri

Acum ca vara si-a iesit oficial din drepturi, pregatirile pentru a infrunta frigul cu stil sunt in toi, iar locul sandalelor trebuie luat de pantofi adecvati, care sa poata face fata schimbarilor de temperatura. Si cum toamna este cunoscuta pentru imprevizibilitatea sa, alegerile in materie de incaltaminte trebuie sa treaca cu brio testul conditiilor meteo nefavorabile. Din fericire, colectia Deichmann dedicata noului sezon este una bogata in modele potrivite oricarui stil vestimentar.

Comunicat de presa

Venirea toamnei presupune, pe langa schimbarea de sezon, intoarcerea din vacanta si revenirea la birou, locul unde fiecare dintre noi petrece cea mai mare parte din zi. Asa ca, un aspect demn de tinut cont atunci cand se face un update al colectiei de pantofi pentru noul sezon, este confortul. Botinele, vedetele acestui sezon, par sa fie solutia la indemana pentru look-ul de toamna si modele nu sunt deloc putine.

Un outfit de zi cu zi este completat cu succes de o pereche de botine cu toc mic, patrat. Dincolo de confortul pe care il garanteaza, acest model de incaltari transforma si cea mai banala tinuta intr-una chic. Din piele neteda si intoarsa, cu detalii metalice si culori indraznete, un astfel de model este de nelipsit din orice garderoba.

Pentru cele care nu vad in dimensiunea tocului o amenintare a confortului, botinele cu toc mediu sunt alegerea ideala si asta datorita datorita calapodului stabil care mentine piciorul relaxat pe parcursul intregii zile. Acest model de botine pune in valoare feminitatea, asa cum orice femeie isi doreste, si permite pastrarea in garderoba a catorva piese specifice unui anotimp mai calduros, precum rochia sau fusta. Un cardigan gros si un dres cu un imprimeu deosebit, doar atat este necesar pentru a scoate o tinuta office din anonimat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Pantofii tip Brogue sau Derby se bucura de tot mai multa sustinere din partea feminina, asa ca se alatura tendintelor acestei toamne. Si pentru ca detaliile fac diferenta, sunt prezenti in numeroase variante, de la culori bogate pana la catarame si accente metalice, fara sa isi piarda insa elementul caracteristic: eleganta. Versatilitatea specifica ii recomanda pentru o tinuta office, dar cu minimum de efort pot completa orice tinuta.
Acestea si multe alte tendinte in moda de incaltaminte de toamna sunt disponibile la preturi senzationale in magazinele Deichmann.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri