Armani Jeans este o colectie speciala lansata de Giorgio Armani in 1981 construita pe viziunea lui pentru un stil tinar, relaxat si contemporan si a devenit de atunci unul dintre cele mai importante branduri Armani. Linia este compusa dintr-o vasta selectie de stiluri casual si pret-a-porter pentru barbati si femei - camasi, pantaloni, jachete, rochii - alaturi de segmentul de denim care reprezinta esenta colectiei.

Comunicat de presa

Optiunile de denim sunt foarte multe in ceea ce priveste stilul si croiul care variaza de la skinny la regular, cu numeroase variatii de silueta.
Armani Jeans, avand un ADN tehnologic si inovativ a fost intotdeauna preocupat de problemele contemporane si respectul pentru mediul inconjurator, pana la punctul la care a devenit o provocare etica dar si stilistica. Asadar s-au nascut colectiile care s-au consolidat in mai multe tari prin produse de calitate care respecta mediul.

Pe langa introducerea bumbacului organic, pentru care nu se folosesc substante chimice in cadrul cultivarii si transformarii in fibre, cercetarile se indreapta acum inspre tehnologia prespalarii. Tratamente precum Eco Ice Treatment, o metoda inovativa italiana pentru prespalarea denimului sunt caracteristice angajamentului Armani Jeans de a reduce impactul asupra mediului in productia jeansilor.

Colectia Armani Jeans este vanduta in peste 45 de tari in magazine Armani Jeans, Emporio Armani si in magazine multibrand. Recent grupul Armani a initiat un plan global de extindere prin deschiderea de noi magazine in orase cheie ale lumii.

Colectia Armani Jeans tomna iarna 2015/16 pentru femei este construita in jurul a patru mari teme:

Paris Texas - caracterizata de un eclectism haotic pentru femeia care prefera sa combine stiluri diferite cu simplitatea moderna. Paris texas dezvaluie stilul urban combinat cu accentele texane.
Precious Sunset - este un scurt circuit care combina culori solide cu materiale pretioase si reflecta pasiunea pentru cultura "bling bling". Rosu, orange si fucsia sunt diluate de negru mat sau glossy.
Dandy Audacity - caracterizat de istoria modei masculine in perioada in care eleganta era caracterizata de calitatea materialelor, detalii si forme. Griul fumuriu alaturi de alb si negru provoaca albastrul si verdele printr-un exces de polka dots.
Nordic Desires - pentru o femeie puternica si determinata care prefera formele sofisticate dar in acelasi timp minimaliste si liniare. Doua culori contrasteaza, roz si alb sau doua materiale care sunt diferite la atingere.

Colectia pentru barbati este definita de urmatoarele elemente importante:
- lookuri monocrome alternate de umbre deschise si contrast grafic cu stil urban
- linii drepte, materiale fine si taieturi care se combina intr-un stil liber caracteristic jeansilor

Magazinul Armani Jeans se afla in Baneasa Shopping City Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri