Delikat lanseaza un nou condiment universal, sub forma de granule, ideal pentru specialitatile traditionale sau preparatele moderne. Surprinde-i pe cei dragi cu gustul adevarat de legume minunate pe care il vor iubi.

Comunicat de presa

In plus, vino alaturi de Caravana Bulgarasi de Savoare in calatoria sa prin cele 11 orase din tara si descopera un nou aliat in bucatarie. Ia parte la degustari, tombole cu premii si multe alte surprize pline de savoare.

Descopera Bulgarasi de Savoare si gustul adevarat de legume minunate
Cu bucatele de legume si ierburi aromate, natural uscate, Bulgarasi de Savoare te ajuta sa obtii cele mai delicioase retete. Fie ca vrei sa pregatesti o ciorbita de legume, un pilaf sau o garnitura delicioasa, cu Bulgarasi de Savoare vei da preparatelor tale gustul pe care toti cei dragi il vor iubi. Incearca cele doua sortimente Bulgarasi de Savoare - Legume si gust de Gaina, foloseste-le ori de cate ori vrei sa transformi fiecare masa intr-un motiv de bucurie si vei vedea diferenta de la prima degustare!

Caravana Bulgarasi de Savoare ti-a pregatit multe suprize
Caravana Bulgarasi de Savoare a pornit prin tara si va merge din oras in oras pentru a oferi cele mai savuroase idei culinare, premii, voie buna, muzica si multe alte surprize. Traseul Caravanei a inceput in Bucuresti (18 septembrie), a ajuns apoi in Constanta (19 septembrie) si isi continua drumul spre Iasi (25 septembrie), Piatra Neamt (26 septembrie), Focsani (2 octombrie), Galati (3 octombrie), Arad (9 octombrie), Cluj (10 octombrie), Drobeta (16 octombrie), Timisoara (17 octombrie), Buzau (24 octombrie).
Andra s-a alaturat campaniei de lansare a noului condiment universal Bulgarasi de Savoare, fiind o sustinatoare a retetelor pregatite acasa, cu savoare, pentru cei dragi. Andra se adreseaza tuturor consumatoarelor moderne, care au nevoie de inspiratie in bucatarie, dar si de un ajutor de incredere. Ambasador al brandului, Andra va sustine Bulgarasi de Savoare pe durata campaniei atat in mediul online, cat si in celelalte medii in care va fi promovata lansarea noului produs: outdoor, instore si caravana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Intra pe www.retetaperfecta.ro/bulgarasidesavoare pentru un plus de inspiratie. Incearca retetele savuroase si rasfata-i pe cei dragi cu noul gust Bulgarasi de Savoare. In plus, castiga super premii pentru bucataria ta participand la promotiile din magazine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri