Investitia totala intr-un astfel de multiplex se situeaza in jurul sumei de 4-5 milioane de euro

Comunicat de presa

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 20-lea multiplex al companiei, in Shopping City Deva. Investitia totala intr-un astfel de multiplex, se situeaza, in general, in jurul sumei de 4-5 milioane de euro. Aceasta investitie nu este acoperita integral de Cinema City, o parte apartinand si dezvoltatorilor centrului comercial.

Cinema City Deva reprezinta o inovatie pe piata locala, fiind dotat cu cea mai moderna tehnologie si ridicandu-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii. Noul multiplex dispune de 6 sali, complet digitalizate, care insumeaza un total de 1087 de locuri.

Deschiderea de la Deva marcheaza totodata strategia de extindere a companiei in intreaga tara, Cinema City consolidandu-si astfel pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologia din domeniu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

“Ramanem consecventi strategiei noastre de a le oferi iubitorilor de film entertainment de calitate, o experienta cinematografica deosebita si sali de cinema la cele mai noi standarde internationale. Acest efort este sustinut de intreaga echipa Cinema City si, dupa Deva, vom continua cu noi deschideri in perioada imediat urmatoare, in alte doua orase cheie ale tarii: Drobeta-Turnu Severin si Suceava” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Expansiunea retelei Cinema City in Romania continua astfel in luna octombrie a acestui an, in zona de vest a tarii in judetul Mehedinti, precum si in nordul tarii, in judetul Suceava. Multiplexul din Drobeta-Turnu Severin va fi amplasat in centrul comercial Severin Shopping Center si va dispune de 6 sali, iar multiplexul din Suceava va fi amplasat in centrul comercial Iulius Mall si va dispune de 8 sali.

Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri