Se spune ca “o problema nu vine niciodata singura” – iar cand vine vorba de frumusetea parului, nimic nu poate fi mai adevarat! Parul fragil care se rupe usor, cu fire incurcate, adesea este si lipsit de stralucire, tern, cu varfuri despicate. Parul uscat, deteriorat, devine deseori si lipsit de viata. Potrivit unui studiu , o femeie se confrunta in medie cu 2.4 probleme diferite ale parului, deoarece frecvent o problema devine cauza alteia.

Comunicat de presa

Noi stim exact ce vor femeile : par sanatos cu volum extraordinar si stralucire, fara fire rupte si varfuri despicate. Cer prea mult? Nu! Daca pana acum femeile erau nevoite sa foloseasca produse de ingrijire ce trateaza o singura problema specifica a parului, lucrurile s-au schimbat.

Special pentru a raspunde cu o solutie unica pentru cele mai frecvente probleme ale parului, Syoss lanseaza gama SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR – prima linie de ingrijire a parului de la Syoss cu o formula pe baza de proteine serice si cheratina, care combate cele 7 semne ale parului degradat.

Noua gama SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR rezolva 7 cele mai intalnite probleme ale parului: fortifica structura interioara a firului de par, repara firele despicate, confera rezistenta, flexibilitate, suplete pentru un par neted si stralucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

De ce sunt proteinele si cheratina esentiale pentru par? Odata cu trecerea timpului, parul imbatraneste in acelasi ritm cu restul corpului. Actiunea factorilor externi, precum: soarele, uscarea cu feohn-ul, colorarea, indreptarea parului sau pieptanarea accelereaza pierderea proteinelor si in special a cheratinei, care formeaza aproximativ 90% din structura firului de par, facilitand aparitia problemelor parului. Proteinele serice au un rol important nutritiv, fiind substante organice complexe care redau parului proteinele pierdute. Acestea sunt amino-acizi care se afla in mod natural in compozitia parului.

Datorita noii tehnologii din formula SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR ce are la baza complexul SERIN-PROTEIN, parul primeste o infuzie de proteine si cheratina care ii redau frumusetea si sanatatea, inlaturand si prevenind astfel cele mai frecvente 7 problemele ale parului degradat.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Noua gama este formata din:
• Sampon SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR, 500ml, pret recomandat 17,49 RON
• Balsam SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR, 500 ml, pret recomandat 17,49 RON
• Masca instant de reparare intensa SYOSS RENEW 7 COMPLETE REPAIR, 200ml, pret recomandat 17,49 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri