2 Octombrie 2015 publicat în Noutati 21 share-uri

La Sovata, la Hotelul Danubius Health Spa Resort, se desfasoara cea de-a 11 a editie a Bursei si a Forumului de Turism Balnear a Romaniei.

Comunicat de presa

La eveniment, participa peste 150 de reprezentanti ai hotelurilor baleneare, precum si a bazelor de tratament din Romania.

In cadrul lucrarilor Formului de Turism de la Danubius Health Spa Resort Sovata, ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si OPTBR ( Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania) au anuntat ca in anul 2015, cifra de afaceri obtinuta din turismul balenar in Romania se va cifra la aproximativ 350 de miloane de euro.

„Daca in primele sase luni ale anului 2014, statiunile turistice baleneoclimaterice au fost vizitate de 246.000 de turisti, in prima jumatate a anului 2015, numarul acestora a crescut cu 30%”, a declarat Lucia Morariu, vicepresedinta ANAT.

Situatia prezinta un trend ascendent si la nivel de nopti de cazare in statiunile balneare. Autoritatea Nationala de Turism anunta ca, prima jumatate a anului 2014, bazele de tratament din Romania au inregistrat un nr de 1.169.789 nopti de cazare, pentru ca in aceeasi perioada din 2015 sa se inregistreze 1.306.447 nopti de cazare. Mai exact, o crestere de 11,7%.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri