AFI Palace Cotroceni gazduieste pana pe 4 octombrie Bucharest Science Festival, un eveniment dedicat stiintei si cercetatorilor. Evenimentul este organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) impreuna cu Centrul de cursuri pentru parinti- Parentime si reuneste cercetatori din domenii variate, cu scopul de a dezvalui contributia pe care o are stiinta in existenta zilnica.

Comunicat de presa

Bucharest Science Festival incepe astazi in AFI Palace Cotroceni cu Noaptea Cercetatorilor. Evenimentul reuneste reprezentanti ai Institutelor de Cercetare din domeniul fizicii, mecanicii, ingineriei nucleare, stiintelor spatiale si multe altele. In cadrul evenimentului vor fi expuse stand-uri, vor avea loc concursuri, dar si o tombola. Cei mici se pot inscrie la competitia „Avioane de hartie”, iar daca avionul lor va parcurge cel mai lung drum sau va avea cea mai original executie, va fi premiat. Vizitatorii pot afla de la expozanti informatii din diverse arii de interes si pot castiga premii prin tragere la sorti.

Pana la finalul evenimentului AFI Palace Cotroceni va invita sa vizitati si expozitiile Universul: Fata A/ Fata B si Energie pentru o lume durabila. Prima dintre ele prezinta o serie de fotografii menite sa ii ajute pe vizitatori sa inteleaga cum s-a ajuns pana la nivelul de cunoastere de astazi al Universului. Cea de-a doua expozitie este una interactiva si propune o serie de 12 experimente, insotite de panouri explicative ce demonstreaza modul in care se produc diferite tipuri de energie, cum se stocheaza, unde se consuma si multe altele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Asadar,cei pasionati de stiinta, dar si curiosii sunt asteptati in AFI Palace Cotroceni pentru a descoperi lumea fascinanta a cercetatorilor si secretele care fac lumea sa functioneze.

Pentru mai multe informatii despre evenimente sau noutati din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFIPalace Cotroceni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri