O multime de propuneri pentru orice moment al zilei, indiferent ca e vorba de tinute pentru birou, pentru party, sau pentru un weekend cu prietenii!

Comunicat de presa

Brandul de moda romanesc ETIC anunta lansarea noii sale colectii de toamna-iarna 2015-2016, numita ”Urban stories” - o multime de propuneri pentru orice moment al zilei, indiferent ca e vorba de tinute pentru birou, pentru party, sau pentru un weekend cu prietenii.

Piesele ETIC pentru noul sezon sunt foarte variate si in ton cu ultimele tendinte.

“Ca de fiecare data, si noua colectie acopera doua mari zone de interes: pe de o parte piesele basic, clasice, care sunt must-have in orice garderoba, iar pe de alta parte cele cool, in ton cu trendurile actuale, cele care dau personalitate unui look si care il fac sa iasa in evidenta”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC.

In colectia ”Urban stories” gasim o multime de propuneri foarte actuale, in ton cu ultimele tendinte: jeansi evazati, bluze de inspiratie etnica, topuri drapate pentru party, cape tricotate, pulovere asimetrice, paltoane cu taieturi simple, geometrice, sacouri de inspiratie military, fuste asimetrice sau fuste-pantaloni, rochii cu decupaje sau cu insertii de material semi-transparent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate


Toate acestea pot fi mixate cu piesele basic – camasi albe, pantalonii pana sau drepti, sacourile, pardesie clasice, fustele drepte sau jeansii.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la bumbac, viscoza, stofe din lana, iar finisajele sunt impecabile.

Colectia este completata cu accesorii variate, de la esarfe cu buline sau printuri florale, palarii cu boruri largi, coliere metalice, bratari si genti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri