Adelina Pestritu a ales nu mai putin de 32 de outfituri din noua colectie Foggi Jeans pentru toamna. Obisnuita sa atraga toate privirile, Adelina s-a simtit extrem de relaxata si a pozat cu atitudine demna de un fashion star, pe parcursul celor 8 ore cat a durat sedinta foto.

Comunicat de presa

Renewal Collection de la Foggi Jeans este o colectie-statement creata pentru femeile puternice, independente, care adora jungla urbana si provocarile ei. „Are linii extrem de senzuale, sexy, provocatoare, sunt hainele perfecte pentru club, pentru terasa. Sunt hainele perfecte pentru mine”, a spus prezentatoarea TV.

Renewal Collection propune 60 de creatii - blugi, jachete, rochii si articole sportive -, realizate din denim de la cel mai mare producator din lume, ISKO, Turcia.„Este o colectie pentru femeile frumoase, independente, care stiu cum sa fie senzuale si atragatoare indiferent de situatia in care se afla. Am folosit tesatura elastica si croiala cu efect push-up, specifice creatiilor noastre”, spune Costin Iurea, managing partner, Foggi Jeans.

Foggi este un brand romanesc de fashion, ale carui creatii au fost purtate de Andreea Balan, Andreea Tonciu si Denisa Ciocoiu. A lansat pana in prezent 80 de colectii proprii, create de designeri romani cu experienta in jeans. Noua colectie, Renewal Collection, este disponibila atat in magazinul online www.foggi.ro, cat si in magazinele partenere din intreaga tara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri