MAGGI lanseaza Scoala Legumelor, o colectie de carti pentru copii, ce isi propune sa sprijine parintii in lupta de a-i imprieteni pe cei mici cu legumele.

Comunicat de presa

MAGGI lanseaza Scoala Legumelor, o colectie de carti pentru copii, ce isi propune sa sprijine parintii in lupta de a-i imprieteni pe cei mici cu legumele. Consumatorii vor putea intra in posesia celor 5 episoade prin promotia care se va desfasura in perioada 21 august- 20 septembrie.

Preocupati de alimentatia copiilor, parintii incearca sa ii convinga pe acestia sa manance legume cat mai des. De la retete ingenioase, la idei cat mai creative de a aranja legumele in farfurie, sesiuni de gatit impreuna si multe altele, lupta pentru ca ei sa se apropie de legume se duce zilnic. MAGGI vine in ajutorul familiilor cu Scoala Legumelor- un instrument distractiv si educativ prin care parintii ii pot convinge pe cei mici ca legumele sunt super eroi si merita sa le fie prieteni.

Consumatorii pot intra in posesia cartilor prin promotia desfasurata in perioada 21 august- 20 septembrie, in marile hypermarket-uri din Romania. La orice produs MAGGI in valoare de 5 lei achizitionat, consumatorul castiga pe loc, la alegere, unul dintre cele 5 episoade din Scoala Legumelor. In plus, la achizitionarea produselor MAGGI in valoare de 25 de lei, consumatorii primesc intreaga colectie Scoala Legumelor. Mai multe detalii despre magazinele participante, mecanismul si calendarul promotiei sunt disponibile pe pagina de Facebook MAGGI Romania si pe www.maggi.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Actiunea din Scoala Legumelor se concentreaza in jurul a trei personaje principale: Tomasina, Brocolius si Tugui. Cei trei eroi isi prezinta povestea plina de aventuri in incercarea de a arata de ce legumele merita sa fie pe masa fiecaruia dintre noi. Dincolo de o serie de intamplari distractive, in care personajele calatoresc in timp si spatiu, colectia prezinta beneficiile legumelor intr-o maniera distractiva, usor de inteles sau de explicat celor mai mofturosi la acest capitol- copiii.

In plus, carticelele contin si sectiuni interactive, cu intrebari si raspunsuri, pagini de colorat si jocuri, care testeaza si imbogatesc cunostintele copiilor privind legumele.

„Stim cat de importanta este o alimentatie variata, in special in randul copiilor. Insa razboiul dintre parinti si copii pe tema legumelor nu este nou. Am decis sa venim in ajutorul parintilor si sa le oferim un mijloc educativ si totodata distractiv, prin care acestia isi pot convinge copiii sa manance legume.” a declarat Cristina Truta – Senior Brand Manager MAGGI Romania.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

“Nestlé promoveaza un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, iar Scoala Legumelor este inca un efort in acest sens. Consumul de legume este esential in dezvoltarea celor mici, acestea fiind bogate in vitamine, minerale si fibre. Parintii au nevoie de instrumente creative cand vine vorba de imprietenirea celor mici cu legumele, de aceea credem ca cele 5 aventuri vor fi un real ajutor pentru ei.”, spune Nicoleta Tupita, Specialist in nutritie Nestlé Romania.

Mai multe despre aventurile din Scoala Legumelor puteti afla de pe pagina de Facebook MAGGI Romania si de pe site-ul www.maggi.ro.

Retelele de magazine care participa in promotie sunt Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan şi Billa. Pentru lista completa a magazinelor participante consultati site-ul www.maggi.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri