Berlin-Chemie lanseaza QUIXX® Soft, un spray nazal izotonic potrivit pentru uzul zilnic si ingrijirea nasului si a plamanilor, o solutie 100% naturala pe baza de apa oceanica. QUIXX® Soft este o solutie izoosmotica ce curata si hidrateaza eficient nasul, cu ajutorul unui ingredient special, extractul de aleo vera. QUIXX® Soft poate fi folosit cu incredere pentru a preveni simptomele neplacute ale racelilor.

Comunicat de presa

QUIXX® Soft este un spray izotonic natural pe baza de apa din Oceanul Atlantic, care contine minerale valoroase si elemente precum magneziu, bor, silicon, mangan si aloe vera. Timp de secole, aloe vera a fost recunoscuta pentru calitatile sale curative, de a imbunatati starea de sanatatea, dar si pentru capacitatea sa de a hidrata si catifela, care face din aloe vera un ingredient de nelipsit din terapiile de ingrijire ale pielii. Aloe vera contine substante ce ajuta la mentinerea gradului de hidratare optim al pielii astfel incat, prin utilizarea spray-ului nazal QUIXX® Soft, se obtine decongestionarea nasului si un efect special de hidratare.

QUIXX® Soft este recomandat pe parcursul intregului an, ajutand la refacerea mucoasei nazale in cazul racelilor si al gripelor, curatand caile respiratorii de bacterii, virusi, alergeni, coji si praf. QUIXX® Soft ajuta nasul iritat sustinand mentinerea mucoasei nazale protective si buna functionare a intregului nas.

QUIXX® Soft este recomandat pe timpul intregului an. Spray-ul QUIXX® Soft poate fi folosit fara riscuri de catre adulti, adolescnti si copii cu varsta de peste 6 luni. Perioada de utilizare este nelimitata. Poate fi folosit pe termen lung si nu are niciun risc de dezoltarea a dependentei. QUIXX® Soft nu trebuie folosit in cazul alergiilor sau hipersensibilitatii la apa marina sau aloe vera.

QUIXX® Soft are grija de intregul nas, de la curatare la decongestionare si reimprospatare. Pentru mai multe informatii legate de o buna igiena nazala cit si intreaga gama de produse, consultati site-ul nostru www.quixx-nazal.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri