Acorda timp si atentie alegerii accesoriilor care iti pun in valoare personalitatea si poti fi sigura ca tinutele tale de zi sau de seara vor fi memorabile.

Comunicat de presa

Acorda timp si atentie alegerii accesoriilor care iti pun in valoare personalitatea si poti fi sigura ca tinutele tale de zi sau de seara vor fi memorabile.

In magazinele ETIC poti gasi o gama larga de coliere si bratari, metalice sau colorate, de zi sau de seara, precum si ochelari de soare, genti, curele si esarfe cu printuri vesele.

Bratarile statement, de dimensiuni mari, sunt accesoriile perfecte pentru o rochie sau un top si dau eleganta unei tinute de seara. Daca vrei un look sic, poarta doua bratari fixe, identice, aurii sau argintii, cate una pe fiecare mana.

Colierele completeaza orice rochie, dar dau o nota aparte daca sunt purtate peste o camasa, atunci cand iti doresti un look office, dar care sa nu fie plictisitor.

In timpul liber vrei o tinuta lejera, cu tricou si jeansi? E o alegere perfecta pentru o dupa-amiaza cu prietenele tale. Dar poti sa-ti personalizezi aceasta tinuta cu un colier si ochelari de soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Esarfele le purtam de obicei in mod clasic, la gat. Daca ai chef de ceva nou, poarta esarfa pe cap, cu o pereche de ochelari de soare cu lentile rotunde – tocmai ai obtinut un look a la Jackie O.!

Te poti bucura oricand de cumparaturi accesand si shop-ul online: www.etic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri